Η αληθινή ζωή της Σιλά και του Μποράν



 Η Σιλά κι ο Μποράν ζουν έναν έρωτα από αυτούς που γεννά μόνο η πένα των σεναριογράφων. Κι όμως, οι περιπέτειες που έχουν ζήσει οι πρωταγωνιστές της σειράς στην προσωπική τους ζωή δεν είναι κι ό,τι πιο συνηθισμένο έχετε ακούσει...
Τζανσού Ντερέ
Η πορεία της, μάλλον προδιαγεγραμμένη... Ξεκίνησε από τα καλλιστεία και το modeling, μάλιστα σε ηλικία 22 ετών ταξίδεψε στο Παρίσι για μια θέση στη γαλλική πασαρέλα, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι η διεθνής καριέρα ήταν άπιαστο όνειρο, μια που στο δρόμο της συναντούσε μοντέλα 15 και 17 ετών. Έτσι, στράφηκε στις σπουδές. Πήρε πτυχίο στην αρχαιολογία, αλλά αυτός που την κέρδισε ήταν ο λαμπερός κόσμος της τηλεόρασης. Το modeling, βέβαια, μπορεί να μπήκε στην άκρη, δεν έγινε όμως το ίδιο και με τα διαφημιστικά, αφού η τηλεοπτική επιτυχία της Τζανσού της εξασφάλισε ένα συμβόλαιο με τη L’Oreal ύψους 1.000.000 δολαρίων, και μάλιστα για την ίδια κρέμα που διαφημίζει η Rachel Weisz. Και τα προσωπικά της, πάντως, ήταν γεμάτα αντιφάσεις, αφού είδε τον επί επτά χρόνια εραστή της, Τζεμ Γιλμάζ, να παντρεύεται μια άλλη ηθοποιό, την εξίσου γοητευτική Αχού Γιαγτού, η οποία υποδυόταν την Πελίν στη σειρά «Έρωτας και τιμωρία». Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του γάμου του, η Ντερέ εμφανίστηκε στο πλευρό του Τζεμ Αϊντίν, γενικού διευθυντή της Dogus Media Group, ενώ λίγες εβδομάδες μετά ήρθε και το συμβόλαιο με τη L’Oreal.
Mεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ 
Παιδικό του όνειρο ήταν να γίνει πιλότος. Η μητέρα του, όμως, που ήταν σαφώς πιο... προσγειωμένη, τον έσπρωξε στο modeling και, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ήξερε πολύ καλά τι έκανε! Ο Μεχμέτ αναδείχθηκε μοντέλο της χρονιάς στη χώρα του το 2001, τίτλο που έχουν κατακτήσει επίσης ο Κιβάντς Τατλιτούγ και ο Κενάν Ιμιρζάλιογλου, ενώ την ίδια χρονιά ανακηρύχθηκε και καλύτερο μοντέλο στον κόσμο. Τότε ξεκίνησαν και τα πρώτα κύματα δημοσιότητας, οι προτάσεις για την τηλεόραση έπεφταν βροχή και ο πρώτος ρόλος ήρθε στη σειρά «Μetro Palas». Ο Μεχμέτ λατρεύει τις μηχανές μεγάλου κυβισμού ενώ στα αυτοκίνητα δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα μοντέλα της ΒΜW. Το τρέξιμο και το μπάσκετ με φίλους τον διατηρούν σε φόρμα, το ίδιο και το kick boxing. Προφυλάσσει ιδιαίτερα την προσωπική του ζωή, γι’ αυτό και λίγες... πονηρές του φωτό έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Πρόσφατα, δε, έγινε γνωστό ότι αρραβωνιάστηκε με την ηθοποιό και μοντέλο Λειλά Μπασάκ, με την οποία διατηρεί σχέση καιρό πριν πάρει το ρόλο του στη «Sila». Με τη Μπασάκ κάποια στιγμή τσακώθηκαν και χώρισαν, οπότε εκείνη άρχισε να κυκλοφορεί με κάποιον άλλο στην Κωνσταντινούπολη. Όπως φαίνεται, όμως, οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα και οι δυο ηθοποιοί ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και πήραν τελικά την απόφαση να παντρευτούν.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget