Ζαν Πολ Μπελμοντό, ο ζεν πρεμιέ που είχε στο πλευρό του τις πιο σέξι γυναίκες της εποχής

Ο Ζαν Πολ Μπελμοντό με την Ούρσουλα Άντρες σε γυρίσματα Ï„Î±Î¹Î½Î¯Î±Ï‚Ο Ζαν Πολ Μπελμοντό γιορτάζει τα 86 του χρόνια και εμείς απαριθμούμε τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του

Στις 9 Απριλίου του 1963 γεννιέται στα βορειοδυτικά προάστια του Παρισιού ένας ηθοποιός που έλαμψε τη λαμπερή δεκαετία του ‘60 (και αργότερα) στον γαλλικό και όχι μόνο κινηματογράφο. Ο ζεν πρεμιέ του σινεμά, Ζαν Πολ Μπελομοντό, που ξεχώρισε πολύ νωρίς στα μάτια του φημισμένου σκηνοθέτη Ζαν Λικ Γκοντάρ χαρακτηρίστηκε ως ο Γάλλος Τζέημς Ντιν και γνώρισε αμέτρητες στιγμές δόξας.



Ο Ζαν Πολ Μπελμοντό με τη σύζυγό του Ελοντί Κονστάντ κατά τη διάρκεια διακοπών στην Κυανή Ακτή / Φωτογραφία: Keystone/Hulton Archive/Getty Images
Ο Γάλλος ηθοποιός Ζαν Πολ Μπελμοντό, σημάδεψε με την γοητεία του μια ολόκληρη εποχή και όχι μόνο στον γαλλικό κινηματογράφο. Σήμερα, ο Μπελμοντό συμπληρώνει τα 86 χρόνια και μια αναδρομή στην αστραφτερή του ζωή, αποδεικνύει πως υπήρξε πόθος πολλών γυναικών εντός και εκτός γυρισμάτων.

Ο Μπελμοντό παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1953 τη διάσημη χορεύτρια, Ελοντί Κονστάντ με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, την Φολάνς το 1960 και τον Πολ το 1963. Η πρώτη σύζυγος του Ζαν Πολ Μπελμοντό είχε ήδη μια κόρη, από παλιότερη σχέση, την Πατρίσια, την οποία ο ηθοποιός υιοθέτησε.
Ο κεραυνοβόλος έρωτας Μπελμοντό - Αντρες



Ο Ζαν Πολ Μπελμοντό με την Ούρσουλα Αντρες και τον Ομάρ Σαρίφ στον Πειραιά για τα γυρίσματα της ταινίας La Casse, 1971 / Φωτογραφία: AP-Photo/Saris

Ο γάμος του Ζαν Πολ Μπελμοντό κυλά αρμονικά ως το 1965, όταν και συναντά στα γυρίσματα της ταινίας «Κινέζικες περιπέτειες στην Κίνα», την ντίβα του κινηματογράφου Ούρσουλα Άντρες. Σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς έπειτα από την κλασική σήμερα σκηνή με το μπικίνι στην ταινία Τζέιμς Μποντ, η Αντρες παίρνει το μυαλό του Γάλλου καλλιτέχνη που την ερωτεύεται παράφορα. Η απατημένη σύζυγος του ζητά σύντομα διαζύγιο και έτσι Άντρες και Μπελμοντό μπορούν να ζήσουν τον έρωτά τους δίχως να κρύβονται από τα φλας των φωτογράφων.



Ο Ζαν Πολ Μπελμοντό και η Λάουρα Αντονέλι στην πρεμιέρα της ταινίας «Stavisky» το 1974 / AP-Photo/Levy

Μαζί θα βρεθούν και στην Ελλάδα για τις ανάγκες της ταινίας «La Casse» με εντυπωσιακά γυρίσματα στον Πειραιά. Το ειδύλλιο που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή θα τελειώσει το 1972, καθώς η καρδιά του Ζαν Πολ Μπελμοντό θα σκιρτήσει για μια άλλη γυναίκα. Η μούσα του ιταλικού κινηματογράφου Λάουρα Αντονέλι θα μοιραστεί τη ζωή της με τον ηθοποιό ως και το 1980.



Ο ασπρομάλλης πια Ζαν Πολ Μπελμοντό με την χορεύτρια μπαλέτου Νατί Ταρντιβέλ και τα σκυλάκια τους στο Σαν Τροπέ / Φωτογραφία: James Andanson/Sygma via Getty Images


Ο Γάλλος αστέρας Ζαν Πολ Μπελμοντό είναι ήδη 46 ετών και ξεκινά νέο ρομαντικό στόρι με μια δασκάλα μπαλέτου, την Νατί Ταρντιβέλ. Θα συζήσουν για πολλά χρόνια, πριν αποφασίσουν να παντρευτούν στην αυγή του νέου αιώνα. Ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, το 2003, ο Μπελμοντό θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας στην μικρή του κόρη Στέλλα. Πέντε χρόνια αργότερα το ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει.
Ο Μπελμοντό και το κουνελάκι του Playboy

Η τελευταία του σύντροφος, μια εκρηκτική παρουσία πολλές δεκαετίες μικρότερή του θα τον συνοδεύσει στο Φεστιβάλ Καννών το 2011. Ο Μπελμοντό είναι τιμώμενο πρόσωπο του φημισμένου φεστιβάλ και τα φλας όλων πέφτουν στο μοντέλο που έχει φιγουράρει με σέξι (ή και καθόλου) αμφίεση στο εξώφυλλο του βελγικού Playboy, Μπάρμπα Γκαντόλφι. Η σχέση αυτή, που όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ είναι και η τελευταία γνωστή για τον ηθοποιό θα διαλυθεί το 2012.



Η Μπάρμπαρα Γκαντόλφι συνοδεύει τον Ζαν Πολ Μπελμοντό στο Φεστιβάλ Καννών το 2011 / AP Photo/Lionel Cironneau

Σήμερα, ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει επιλέξει να είναι μόνος και να περνά τον χρόνο του με αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Ζαν Πολ Μπελμοντό λατρεύει να περνά χρόνο με τον γιο του Πολ. Οπως διαβάζουμε, ο Γάλλος σταρ έχασε πριν από χρόνια την κόρη του Πατρίσια, η οποία κάηκε ζωντανή στο διαμέρισμά της στο Παρίσι το 1994.

Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget