Τι σκέφτεται την ώρα του σεξ αλλά ποτέ δεν πρόκειται να σου αποκαλύψει

Πρόσφατα, σου αποκαλύψαμε τις δέκα πιο απόκρυφες φαντασιώσεις των γυναικών, τις οποίες οι ίδιες δεν τολμούν να σου εξομολογηθούν, αλλά γιατί όχι να μην τις γνωρίζεις; Κι αν καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα αυτό είναι ότι όταν το θηλυκό μυαλό σκέφτεται «βρόμικα», γεννάει υπερπαραγωγές.

Αυτή τη φορά, δεν θα σου βγάλουμε στη φόρα κάτι αντίστοιχα kinky που αφορά το έτερον σου ήμισυ. Θα σου μιλήσουμε για όλα εκείνα που σκέφτεται κάθε γυναίκα όταν κάνει σεξ μαζί σου, αλλά δεν «παίζει» με τίποτα να στα εκφράσει. Ίσως από ντροπή, φόβο ή πολύ απλά γιατί νομίζει ότι τα ξέρεις ήδη. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μάθεις τα εξής πέντε πράγματα που δεν πρέπει να αγνοείς όταν την έχεις στο κρεβάτι σου.

Ξέρει ότι αυτό που της κάνεις το είδες σε ταινία πορνό

Και η αλήθεια είναι ότι δεν το απολαμβάνει καθόλου. Για την ακρίβεια, εύχεται να το βγάλεις κάποια στιγμή από τις σέξι κινήσεις σου.

Κατά γενική ομολογία, το σεξ που βλέπεις να κάνουν στις αισθησιακές ταινίες είναι εκείνο που απλά «γράφει» καλά στην κάμερα, όχι εκείνο που χαρίζει απόλαυση στους δύο παρτενέρ και δη στη γυναίκα. Στην πραγματικότητα, πολλά απ' όλα αυτά που κάνουν οι πορνοστάρ μεταξύ τους, αν τα δοκιμάσεις κι εσύ με το ταίρι σου πολύ απλά θα χάσετε όλη τη διασκέδαση και την ικανοποίηση που προσφέρει η ερωτική πράξη. Κι αν αναλογιστείς ότι στο πορνό τα μοναδικά μέρη του σώματος που φαίνεται να αγγίζουν οι ηθοποιοί μεταξύ τους είναι τα γεννητικά τους όργανα, τότε θα δεις πως έχουμε δίκιο. Άλλωστε, το αληθινό σεξ αποτελεί μια ερωτική εμπειρία που σχετίζεται με την διέγερση κι άλλων ευαίσθητων σημείων του σώματος, κυρίως όσον αφορά στις γυναίκες.

Δεν την ενδιαφέρει η διάρκεια τόσο όσο νομίζεις

Μπορεί εσύ να αναζητάς απεγνωσμένα λύσεις για να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι μαζί της, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που ζητάει εκείνη από σένα είναι να της κάνεις μαραθώνιο σεξ. Εξάλλου, ο χρόνος που ο γυναικείος κόλπος έχει την ικανότητα να διεγείρεται και να υγραίνεται φυσικά είναι ούτως ή άλλως περιορισμένος. Οπότε ποιος ο λόγος να θέλεις να κάνετε σαράντα λεπτά αχαλίνωτου σεξ; Πιο πολύ άβολα θα την κάνεις να αισθανθεί, γιατί πολύ απλά θα εύχεται από μέσα της να τελειώσει κάποια στιγμή το μαρτύριό της, παρά θα της προσφέρεις την απόλυτη ηδονή. Σημασία έχει η ποιότητα, όχι η ποσότητα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η τεκμηριωμένη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σύμφωνα με την επιστήμη, είναι τα 5,4 λεπτά. Αρκούν για να τη «φροντίσεις» και να σε «φροντίσει».

Γνωρίζει τι πρέπει να της κάνεις για να ολοκληρώσει

Την ώρα που εσύ δοκιμάζεις το ένα, το άλλο και το παράλλο για να την απογειώσεις σεξουαλικά, εκείνη ξέρει πολύ καλά τι θέλει ή καλύτερα τι έχει ανάγκη για να φτάσει σε οργασμό. Γιατί στο κρύβει; Όπως σου αναφέραμε και στην αρχή ίσως επειδή ντρέπεται ή φοβάται ότι μπορεί να την κρίνεις. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείς μαζί της στο κρεβάτι, φρόντισε να έχεις ήδη ξεδιαλύνει το τοπίο.

Ο οργασμός είναι «πολύ κακό για το τίποτα»

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το νιώθουν ελάχιστες γυναίκες, οι οποίες παρά το γεγονός πως δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό, ακόμα κι αν αποπειραθούν να αυτοϊκανοποιηθούν, δηλώνουν ότι συνεχίζουν να απολαμβάνουν το σεξ με το σύντροφό τους. Κι επειδή, για τις γυναίκες αυτές, ο φόβος ότι αν δεν φτάσουν στην κορύφωση θα απογοητεύσουν τους άντρες τους είναι πολύ μεγάλος, τείνουν είτε να καταφεύγουν στην προσποίηση, είτε να αποφεύγουν να κάνουν σεξ. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι σε αυτή την περίπτωση είναι αναγκαία μία συζήτηση μεταξύ σας, στην οποία καλείσαι να την αντιμετωπίσεις με τρυφερότητα και κατανόηση, ξεκαθαρίζοντάς της εξαρχής ότι δεν είσαι διατεθειμένος να την κρίνεις, αλλά να την κατανοήσεις.

Καταλαβαίνει ότι είσαι παθιασμένος αλλά και άγαρμπος

Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι το γυναικείο σώμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην αφή όταν βρίσκεται σε κατάσταση διέγερσης. Συνεπώς, το καλύτερο που έχεις να κάνεις δεν είναι να μετριάσεις τον ενθουσιασμό και το πάθος σου, αλλά να προσπαθείς να διαχειριστείς και τα δύο καλύτερα με ένα πιο τρυφερό τρόπο, ιδίως όσον αφορά στα προκαταρκτικά. Η αρχή, η μέση και το τέλος της ερωτικής επαφής για μια γυναίκα έχει την ιδανική εναλλαγή «μαλακά, σκληρά, μαλακά». Γι' αυτό λοιπόν, φρόντισε η αρχή να γίνει με τρυφερότητα, εκτός αν σου ζητηθεί κάτι διαφορετικό.


Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget