«Η γυναικεία δύναμη φαίνεται στην κρεβατοκάμαρα»



Με ένα εντυπωσιακό φόρεμα Calvin Klein η Milla Jovovich ποζάρει για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του καναδικού περιοδικού μόδας «Flare». Η 36χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Resident Evil:Retribution» είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική όταν μιλάει για τους ρόλους δυναμικών γυναικών που της αρέσει να διεκδικεί: «Πάντα ενθουσιάζομαι περισσότερο για τους ρόλους των δυναμικών γυναικών και ίσως και να προσπαθώ περισσότερο για να τους διεκδικήσω… Νομίζω ότι στο μεγαλύτερο μέρος, η γυναικεία δύναμη φαίνεται στην κρεβατοκάμαρα».
Η Milla Jovovich όμως μιλάει και για τη μητέρα της: «Την άκουγα πάντα να μου ψυθιρίζει στο αυτί: “θα αυτοκτονήσω αν κάτι συμβεί σε εσένα” Οπότε κατά κάποιο τρόπο ήξερα πάντα πότε να πω “όχι” και πότε να μη συνεχίσω το… πάρτι, γιατί πίστευα με όλη μου την καρδιά ότι εάν κάτι μου συνέβαινε η μητέρα μου θα αυτοκτονούσε… Ακόμα την ταλαιπωρώ…»
Η ηθοποιός όμως αναφέρεται και στο φαινόμενο της σχολικής βίας την οποία αντιμετώπισε και η ίδια στα παιδικά της χρόνια: «Ήξερα ότι ήταν κάτι τόσο προσωρινό. Το σχολείο πρόκειται να εξαφανιστεί και μετά υπάρχει ένα ολόκληρο μέλλον εκεί έξω…»

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget