Οικονομάκου - Σολωμού: Δουλειά και διακοπές στη Ρόδο



Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαρία Σολωμού φέρνουν τον καύσωνα στη Ρόδο. Οι δύο σέξι ηθοποιοί συνδυάζουν τα επαγγελματικά τους με τις διακοπές και εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους στην πισίνα.

Μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού είναι αυτή του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη, με τίτλο «Τα βαφτίσια», που κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι. Η παρέα από τα «Βαφτίσια» έκανε στάση στη Ρόδο και συγκεκριμένα σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, με αφορμή τις δύο παραστάσεις στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη».

Η παρέα των πρωταγωνιστών, ήτοι οι Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Σολωμού, Αθηνά Οικονομάκου, Θανάσης Αλευράς, Τζένη Διαγούπη, Ελένη Καρακάση και Φωτεινή Ντεμίρη απόλαυσαν ένα ξέγνοιαστο τριήμερο συνδυάζοντας την κλασική πολυτέλεια με την απλότητα και το σύγχρονο ύφος, το φιλικό σέρβις, την άνεση και την ανεμελιά. Τα παιχνίδια και τα μακροβούτια στην πισίνα κάτω από τον ροδίτικο ήλιο δεν είχαν τέλος, παρά μόνο για να απολαύσουν τις περιποιήσεις στο Wellness Spa του «Rodos Park».

Ολοι οι πρωταγωνιστές της παράστασης αφέθηκαν σε εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος στον εξαιρετικά προσεγμένο χώρο για ολιστικές θεραπείες, αρωματοθεραπεία και μασάζ, τα οποία τους πρόσφεραν ηρεμία, ευεξία, τόνωση, αναζωογόνηση και απόλυτες στιγμές χαλάρωσης.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget