Παντρεύτηκε η Τζένη Τζιβεριώτη!



Ντύθηκε νυφούλα το γνωστό μοντέλο! Η Τζένη Τζιβεριώτη χόρεψε τον χορό του Ησαΐα με τον αγαπημένο της Γιάννη Τσακουμάκο, επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων. Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν προχθές η Τζένη Tζιβεριώτη και ο Γιάννης Τσακουμάκος, από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Μάλιστα σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς αφού η νύφη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι παρουσία πολλών προσκεκλημένων, ενώ τα στέφανα άλλαξαν τρεις φίλοι του ζευγαριού.

Η νύφη, που έφτασε στην εκκλησία στην ώρα της, επειδή, όπως δήλωσε, δεν ήθελε να στήσει τον γαμπρό, φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη, φτιαγμένο με πούπουλα και κρύσταλλα, ενώ ο γαμπρός είχε επιλέξει ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα.

Μετά τον γάμο ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε γνωστό κλαμπ, η οποία όσο περνούσε η ώρα εξελίχθηκε σε τρικούβερτο γλέντι.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν πολλά γνωστά μοντέλα που είναι φίλες της νύφης, όπως η Ελσα Τόλη, η Κάλλι Τσιλίδου, η Αντζελα Ευριπίδη, η Ελλη Αγγελιδάκη, η Βασιλική Τσεκούρα, η Ελευθερία Παντελιδάκη, η Στέλλα Δημητρίου κ.ά.

Δεν έλειψαν βέβαια και οι εκπρόσωποι του τραγουδιού, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Πλούταρχος (συνεργάτης του γαμπρού αφού τα τελευταία χρόνια εμφανιζόταν στο κέντρο του), ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Θοδωρής Φέρρης και άλλοι.

Τον χορό άνοιξαν οι νεόνυμφοι με ένα τραγούδι που ερμήνευσε ο Αντώνης Ρέμος, ενώ αργότερα χόρεψε ζεϊμπέκικο και ο δημοφιλής τραγουδιστής, χειροκροτούμενος από την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ.
Espressonews.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget