Στο Playboy θα χυθεί αίμα: ο Χιου Χέφνερ Jr. στη ναυαρχίδα του έντυπου σεξ



Σύννεφα έχουν μαζευτεί επάνω από το αρχηγείο των Playmate. Ο 90χρονος ιδρυτής και επινοητής του softcore ερωτισμού Χιου Χέφνερ παραιτήθηκε από επικεφαλής αφήνοντας στη θέση του τον γιο του, Κούπερ Χέφνερ και έτσι ξεκίνησε η σφαγή στο Playboy ξεκίνησε με συνοπτικές διαδικασίες.




Ο 25χρονος γόνος ήταν από την αρχή ενάντιος στην πολιτική λιγότερου γυμνού που ξεκίνησε στο περιοδικό από τον Μάρτιο, σε μια προσπάθεια του να αυξήσει τα έσοδα και να τοποθετηθεί ξανά στην αγορά του αντρικού στιλ με κάτι από φωτογραφία με αναφορές στα εργαλεία των millennial -Instagram, Snapchat, Instagram Stories που είναι Snapchat και οτιδήποτε ενδιάμεσο.
Ο Ben Kohn, διευθύνων Σύμβουλος με θέση κομβική ανάμεσα στο brand του Playboy και της Rizvi Traverse, της ουσιαστικής ιδιοκτήτριας εταιρίας του περιοδικού ,επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι του θρόνου έληξε και ο Χιου Χέφνερ Jr. θα ορίσει την επόμενη μέρα της επιχείρησης. Kάτι που ο γιος του Χιου Χέφνερ από τον δεύτερο γάμο του είχε ήδη ανακοινώσει από τον Αύγουστο στο Twitter του.



Εννοείται ότι ο κακός χαμός ξεκίνησε άμα τη ανακοινώσει ότι ο Κούπερ Χέφνερ είναι ο επόμενος βασιλιάς στο βασίλειο, το πανεπιστήμιο ζωής για την Πάμελα Άντερσον και αναρίθμητων άλλων. Όλοι όσοι υποστήριξαν ότι το Playboy πρέπει να χαρίσει λιγότερο γυμνό και περισσότερο design και απόψεις, αποδεκατίστηκαν ή παραιτήθηκαν,

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της New York Post ο Κούπερ θέλει πολύ να επιστρέψει στον πιο τολμηρό χαρακτήρα του περιοδικού αλλά σε αυτό βρίσκει απέναντι την Rizvi Traverse.
Aπό τον Μάρτιο μέχρι σήμερα το περιοδικό προσπαθεί να κάνει συνεργίες με εταιρίες που το είχαν απορρίψει για το σεξισμό και την αντικειμενοποίηση της γυναίκας. Τότε ο Κούπερ έλεγε ότι το "Playboy πάει κατά διαόλου". Σήμερα όλα δείχνουν ότι θα παλέψει για το γυμνό.




"Ξέρω πολύ καλά τι έκανε το Playboy επιτυχημένο"

Σε email του ο Κούπερ Χέφνερ διευκρίνισε τι σημαίνει η επωνυμία του πατέρα του για τον ίδιο. "Ξέρω πολύ καλά τι έκανε το Playboy τόσο εντυπωσιακά επιτυχημένο στο παρελθόν" έγραψε. Ερωτηθείς αν θα επιστρέψει στα πιο πλημμυρισμένα από σάρκα τεύχη του περιοδικού ο Κούπερ Χέφνερ απάντησε διπλωματικά:

"Ορισμένα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν, καθώς υπήρξε μια σειρά από επιτυχημένες δημιουργικές και επιχειρηματικές συνεργίες τα τελευταία δύο χρόνια που αξίζουν να αναγνωριστούν" είπε στο Media Ink.


"Ωστόσο, καθώς πλησιάζουμε στα 64α γενέθλια μας ως οργανισμός, σας διαβεβαιώνω ότι κάποια πράγματα θα αλλάξουν δραστικά. Αυτή τη στιγμή αποφασίζουμε τη δημιουργική στρατηγική για να μας πάμε μπροστά. Ας πούμε μόνο ότι το 2017 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για το κουνέλι μας."


Ο διευθυντής σύνταξης Jason Buhrmester, ουσιαστικά αυτός που έφερε την αλλαγή κάτω από το δυσβάσταχτο βάρος της online πορνογραφίας που άλλαξε τις συνήθειες της ερωτικής κατανάλωσης, αναστατώθηκε τόσο από την διαδοχή που δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο γραφείο του όσο εργάζεται για το τεύχος Ιανουαρίου. Έχει ήδη καταθέσει την παραίτηση του και θα έχει αποχωρήσει ως τα μέσα Νοεμβρίου.

Ο Cory Jones, ο άνθρωπος που επιμελήθηκε την SFW εκδοχή του ιστότοπου το 2014, μια κίνηση που έφερε αύξηση την επισκεψιμότητα κατά 230% εκδιώχθηκε από την εταιρία πριν από δύο μήνες.


Αντικαταστάτης και των δύο ο Hugh Garvey ενώ περισσότεροι από είκοσι στελέχη και υπάλληλοι της εταιρίας στη νέα εποχή της απολύθηκαν. "Δεν υπάρχουν σχέδια για να αλλάξουμε την πολιτική μας απέναντι στο γυμνό στο περιοδικό" διευκρίνισε εκπρόσωπος του Kohn. "Η έκδοση του Playboy ενδέχεται να περιοριστεί σε έξι από δέκα τεύχη" πρόσθεσε.



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget