Κατερίνα Καραβάτου: Στην αγκαλιά του Κρατερού μετά την πρεμιέρα! [pics]

Ο Κρατερός Κατσούλης είχε χθες πρεμιέρα στο θεάτρο Πειραιώς 131 και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από δίπλα του η Κατερίνα Καραβάτου!

Η παρουσιάστρια άφησε για λίγη ώρα την Αέλια και το μωρό και έσπευσε στο θέατρο για να απολαύσει τον σύζυγό της! Η Κατερίνα φωτογραφήθηκε με την αφίσσα της παράστασης, με τη Μαίρη Συνατσάκη, γέλασε με την ψυχή της στην παράσταση, καμάρωσε τον Κρατερό και στο τέλος έπεσε στην αγκαλιά του στο καμαρίνι δίνοντάς του συγχαρητήρια!











Λίγα λόγια για την παράσταση "Οι από πάνω"

Μια μετακόμιση φέρνει τα πάνω κάτω στην ήδη ταραγμένη ζωή πέντε φίλων. Ο Στάθης (Νίκος Μουτσινάς), ο Βαλεντίνο (Κρατερός Κατσούλης), η Αλέκα (Θωμαϊς Ανδρούτσου), η Ιωάννα (Ντορέττα Παπαδημητρίου) και η Ελευθερία (Ματίνα Νικολάου) πιστεύουν ότι μετακόμισαν από πάνω τους δυο δολοφόνοι. Η Αβέλα (Μαρία Κατσανδρή) και ο Κάϊν (Πρόδρομος Τοσουνίδης). Η προσπάθεια τους να ανακαλύψουν αν όντως είναι δολοφόνοι γίνεται το κεντρικό θέμα της παράστασης μέσα από γκάφες, χορό και απόλυτη τρέλα! Οι από πάνω είναι μια τρελή μαύρη κωμωδία που υπόσχεται γέλιο μέχρι τελικής πτώσης...






πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget