Ο οργασμός μπορεί να επιτευχθεί και μέσω... στήθους – Με ποιον τρόπο;

Υπάρχουν πολλές ερωτογενείς ζώνες στο σώμα μας που συμβάλουν στο να έρθουμε σε οργασμό με μεγαλύτερη ευχαρίστηση και αναμφισβήτητα το στήθος είναι μία από τις ισχυρές του γυναικείου σώματος.

Ο γιατρός Χέρμπερτ Ότο έκανε μία έρευνα για τα ερωτογενή σημεία που μπορούν να προκαλέσουν γυναικείο οργασμό, με τις θηλές είναι το δεύτερο πιο συχνό.

Το μυστικό για το σωστό χάδι στο στήθος είναι να μην βιαζόμαστε, να κάνουμε απαλές κυκλικές κινήσεις ακόμη και με λάδι μασάζ προκαλούν ευχαρίστηση που επιτρέπουν στις γυναίκες να έρθουν σε οργασμό σε συνδυασμό με την διείσδυση σύμφωνα με την ιστοσελίδα Nosotras.

Αν θέλετε να φθάσετε πιο γρήγορα σε οργασμό ζητήστε από τον σύντροφό σας να υγράνει το στήθος σας με λίγο σάλιο και να το διατρέξει με την γλώσσα του σε διάφορες ταχύτητες.

Η ιστοσελίδα Salud 180 προτείνει να προσθέσετε την φαντασία σας και να χρησιμοποιήσετε διάφορα υλικά όπως πάγο και σοκολάτα για να νιώθετε διαφορετικές αισθήσεις.

Το ζητούμενο είναι να συνδυάζετε τεχνικές στοματικές και χειρωνακτικές για να πετύχετε την μέγιστη απόλαυση.

Το περιοδικό Cosmopolitan γράφει ότι για να επιτευχθεί ο οργασμός με την διέγερση της ερωτογενούς ζώνης του στήθους απαιτείται ένας καλός συνδυασμός με εναλλαγές στον ρυθμό…





πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget