Η ώρα της αλήθειας! 5 σημάδια που «προδίδουν» πως δεν είσαι καλή στο κρεβάτι


Θεωρείς πως η απόδοσή σου στο σεξ είναι από καλή έως εξαιρετική; Δυστυχώς, θα πρέπει να αρχίσει να περνά απ’ το μυαλό σου πως κάτι τέτοιο ίσως να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού τα αρσενικά έχουν συγκεκριμένους «κώδικες» και είναι πολύ πιο ιδιαίτερα όντα από όσο πιστεύουμε.
Ποια είναι όμως τα σημάδια που προδίδουν πως η απόδοσή σου στο σεξ δεν είναι τόσο ικανοποιητική όσο πιστεύεις;

Δεν αναλαμβάνεις ποτέ  πρωτοβουλίες

Στο σεξ σε πολλούς άνδρες αρέσει να αναλαμβάνουν κάποιες φορές οι γυναίκες να παίρνουν τον έλεγχο. Αν θέλεις να κάνεις ευτυχισμένο τον σύντροφό σου μην του αφήνεις όλη την δουλειά πάνω σε αυτόν τον τομέα και που και που κάνε κι εσύ την πρώτη κίνηση.
Συμβουλή: Φίλησέ τον όταν δεν το περιμένει, βγάλε του τα ρούχα και χρησιμοποίησε συχνά την στάση «γυναίκα από πάνω». Αλλά προσοχή!  Πολλές φορές οι άνδρες θέλουν να έχουν τον έλεγχο. Έτσι, να παίρνεις πρωτοβουλίες αλλά άσε κάποιες και σε αυτόν.

Ντρέπεστε για τα πάντα

Ντρέπεστε να εμφανίζεστε γυμνή; Την ώρα του σεξ σκέφτεστε την κυτταρίτιδα και τα επιπλέον σας κιλά; Και προτιμάτε να το κάνετε πάντα στο σκοτάδι; Αν ναι, τότε τα νέα είναι άσχημα. Οι αναστολές μας κάνουν κακούς στο κρεβάτι.
Συμβουλή: Αφήστε τις ντροπές. Το κλειδί είναι η αυτοπεποίθηση και πρέπει να την δείχνετε. Όταν αφήνετε την ντροπή κατά μέρος και οι δύο θα απολαμβάνετε καλύτερα το σεξ.

Πάντα το ίδιο

Δεν υπάρχει  κάτι χειρότερο από το να θέλει κάποιος να κάνει το ίδιο πράγμα, την ίδια ώρα και με τον ίδιο τρόπο. Ο ενθουσιασμός και η εφευρετικότητα είναι κλειδιά για να είστε καλύτερες στο κρεβάτι.
Συμβουλή: Αλλάξτε τις μέρες, τις ώρες και τα μέρη όπου κάνετε σεξ. Φορέστε σέξι εσώρουχα, χρησιμοποιήστε λάδια και λιπαντικά και -γιατί όχι- ακόμη και ερωτικά παιχνίδια.

Είστε εντελώς αθόρυβη

Δεν λέμε ότι πρέπει να ξυπνήσετε τους γείτονες ή να συμπεριφέρεστε σαν πορνοστάρ, αλλά να αφήνετε βογγητά στο αυτί του ή να του λέτε λέξεις που ανεβάζουν την επιθυμία του.
Συμβουλή: Ξεκινήστε να εκφράζετε την ευχαρίστησή σας.  Πείτε του πράγματα, δείξε του τι  θέλετε να σας κάνει και πόσο σας αρέσει. Πάνω από όλα πείτε του πράγματα που του αρέσει να ακούει κατά την διάρκεια του σεξ. Υπάρχουν φράσεις που αν ειπωθούν την κατάλληλη στιγμή εκτοξεύουν το πάθος στα ύψη…

Δεν σας αρέσει το στοματικό σεξ

Δεν σας αρέσει το στοματικό σεξ; Αυτό μπορεί να είναι καθοριστικό για την βαθμολογία σας στο κρεβάτι. Στους άνδρες αρέσει η ποικιλία και οι περισσότεροι λατρεύουν το στοματικό σεξ.
Συμβουλή: Δοκιμάστε να το κάνετε μία φορά για να ικανοποιήσετε τον σύντροφό σας. Για παράδειγμα, όταν είναι απορροφημένος στον υπολογιστή ή το κινητό του.





πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget