Ο Chris Evans είναι ένας ήρωας σαν όλους εμάς

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» στις αίθουσες στις 5/5, ο Chris Evans έδωσε στο Esquire Μαΐου που κυκλοφορεί μια μεγάλη, εκ των έσω συνέντευξη στην οποία μεταξύ πολλών άλλων εξηγεί πώς κατάφερε να καταστήσει τον Captain America ως το ιδανικό σύντροφο για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Ακολουθεί ένα απόσπασμα:

«Ο Chris Evans αισθάνεται χάλια. Έχει δέκατα, το σώμα του πονάει, ενώ οι ιδρωτοποιοί αδένες του φαίνεται να λειτουργούν στο μάξιμουμ. Έτσι, μολονότι εμφανίστηκε στο ραντεβού μας δέκα λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα, φαίνεται ότι η διάθεσή του μάλλον δεν είναι αυτή που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος που πρόκειται να περάσει τις επόμενες (αρκετές) ώρες παραχωρώντας συνέντευξη και ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό.

Έχοντας δει τον Evans κατ’ επανάληψη σε διάφορα βίντεο στο YouTube, που προέρχονται κυρίως από συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς με αφορμή τη συμμετοχή του στις ταινίες του Captain America, ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι η σημερινή μας συνάντηση θα κυλούσε χωρίς προβλήματα και απρόοπτα. Ωστόσο, ο πυρετός, που ο ίδιος θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι οφείλεται σε κάποια ίωση, του έχει χαλάσει εντελώς τη διάθεση. Έτσι, αντί να πίνει καμιά μπιρίτσα απαντώντας χαλαρά στις ερωτήσεις μου, τη στιγμή αυτή κατεβάζει ένα ποτήρι με νερό μέσα στο οποίο έχει μόλις διαλύσει ένα αναβράζον αντιπυρετικό. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι είναι αγχωμένος. Πολύ. Σε τέσσερις ώρες από τώρα έχει ένα σημαντικό ραντεβού με σημαίνοντα στελέχη της Sony, στο οποίο θέλει να δείχνει στα καλύτερά του. Δύσκολο...


Η συνάντησή μας λαμβάνει χώρα ένα ηλιόλουστο πρωινό του Μάρτη σε μια εντυπωσιακή οικία των μέσων του περασμένου αιώνα κάπου στους λόφους του Χόλιγουντ. Αν και το σπίτι δεν ανήκει στον Evans, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα το καθιστούσαν ιδανικό καταφύγιο για έναν κινηματογραφικό αστέρα. Ενδεικτικά μόνο να αναφέρω ότι η κατοικία διαθέτει την πιο μεγάλη βεράντα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, μια τεραστίων διαστάσεων οβάλ πισίνα και έναν αχανή κήπο, στον οποίο κυριαρχεί μια συστάδα υπεραιωνόβιων δέντρων. Το πιο εντυπωσιακό βέβαια είναι η θέα: το οικόπεδο βλέπει πιάτο την Πόλη των Αγγέλων, ενώ μερικές εκατοντάδες μέτρα ψηλότερα από το σημείο όπου βρισκόμαστε στέκονται επιβλητικά τα εννιά λευκά γράμματα που σχηματίζουν την πιο λαμπερή ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου: “HOLLYWOOD”.

Αν και έχω επισκεφθεί το Λος Άντζελες πολλές φορές κατά το παρελθόν, είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι τόσο κοντά σε ένα από τα πιο διάσημα μνημεία της σύγχρονης ποπ κουλτούρας. Την παρατήρηση αυτή την κάνω μεγαλόφωνα. “Κι εγώ το ίδιο” λέει ο Evans και ομολογουμένως με ξαφνιάζει. Για κάποιο λόγο το τελευταίο πράγμα που θα περίμενα να ακούσω από έναν αστέρα του μεγέθους του είναι ότι δεν έχει επισκεφθεί ακόμη (ή, καλύτερα, δεν έχει “προσκυνήσει”) το εν λόγω μνημείο.

Παρά τη σημερινή του ασθένεια αλλά και την ελαφρώς κακή του διάθεση, ο Evans εξακολουθεί να θυμίζει αρκετά τον Captain America: Είναι ψηλός (με ύψος 1,86, σίγουρα δεν τον λες κοντό), έχει γαλάζια μάτια και δείχνει αρκετά γυμνασμένος (χωρίς όμως να τον λες “θηρίο”). Επιπλέον, είναι αρκετά φιλικός και ευγενικός, αφού, καθώς περπατάμε στους χώρους όπου έγινε η φωτογράφηση, σπεύδει πάντα να ανοίξει όποια πόρτα βρεθεί μπροστά μας. Πάνω απ’ όλα, όμως, αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ο απίστευτος επαγγελματισμός: Αν και, όπως παραδέχεται, οι φωτογραφήσεις δεν είναι το φόρτε του, υπέμεινε την όλη διαδικασία στωικά και χωρίς διαμαρτυρίες. Γενικά, η εντύπωση που μου δημιουργείται είναι ότι ο Κρις είναι όντως αυτό που λέμε “καλό παιδί”. Υποθέτω ότι όλα αυτά οφείλονται και στον τρόπο που μεγάλωσε. Όπως μου εξηγεί, τα παιδικά του χρόνια στη Βοστόνη υπήρξαν “ήρεμα και ευτυχισμένα”.

“Εγώ και τα αδέρφια μου (σ.σ. Ο Chris έχει δύο μεγαλύτερες αδερφές και ένα μικρότερο αδερφό, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός) περάσαμε πολύ όμορφη παιδική ηλικία” λέει.
“Τουλάχιστον έτσι νομίζω σήμερα που έχουν περάσει τα χρόνια” [γέλια].




πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget