Το απόλυτο off road όχημα δεν είναι αυτό που νομίζεις

Αντικρίζοντας για πρώτη φορά τις φωτογραφίες του ρωσικής κατασκευής και σύλληψης Sherp ATV, πιστέψαμε ότι πρόκειται απλά για μια πρωτότυπη έμπνευση κάποιου ανήσυχου σχεδιαστή από την παγωμένη Ρωσία.

Ωστόσο, βλέποντας το σχετικό βίντεο που εδώ και λίγες μέρες κάνει τον γύρω του διαδικτύου μέσω του πρακτορείου Sputnik, γίνεται αμέσως ξεκάθαρο ότι το Sherp ATV είναι μια απολύτως λειτουργική κατασκευή, την οποία εξέλιξε και δημιούργησε ο μηχανικός Aleksei Garagashian.





Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του Sherp ATV ξεκίνησαν το 2012, ενώ το ιδιόμορφο αυτό όχημα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2015 στο Moscow Οff Road Show (σ.σ.: φέτος θα εμφανιστεί στις 24 Φεβρουαρίου στην 39η Διεθνή Έκθεση Κυνηγιού και Ψαρέματος της Μόσχας...).


Φυσικά, σημείο αναφοράς του Sherp ATV αποτελούν οι θηριώδεις τροχοί του, οι οποίοι φτάνουν σε ύψος τα 1,6 μέτρα. Μάλιστα, στα «σκληροτράχηλα» ελαστικά στα οποία «πατά» το όχημα -και τα οποία φιλοξενούνται σε ζάντες διαμέτρου 25 ιντσών- έχει προσαρμοστεί ένα σύστημα που επιτρέπει την άμεση απομάκρυνση του αέρα, ούτως ώστε να διευκολύνεται ακόμα περισσότερο η πρόσβαση σε δύσβατες επιφάνειες, όποτε το απαιτούν οι περιστάσεις...





Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget