Kelly Knox: Ξανθιά με γοητεία μελαχρινής και πλη-θω-ρι-κο στήθος


Όταν θέλουμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον ή κάτι που δεν το συναντάμε συχνά και μοιάζει πολύ ασυνήθιστο για την εικόνα του ανθρώπου που έχουμε στο μυαλό μας, τότε χρησιμοποιούμε την λέξη «εξωγήινο». Μια λέξη που μας βοηθάει να καταλάβουμε αυτό που δεν μπορεί να εξηγηθεί με λόγια.
Παλιά το ονόμαζαν Θεό, σήμερα όμως το λέμε έτσι. Εκτός από τα γήινα και τα «εξωγήινα», υπάρχουν κι αυτά που είναι δύσκολο να καθορίσεις που ανήκουν. Η Kelly Knox για παράδειγμα μας δημιουργεί ενστάσεις για κάθε περίπτωση.

Είναι ξανθιά, αλλά δεν σου βγάζει με τίποτα το γλυκό, το ήπιο, το ηθελημένα και επιτηδευμένα αφελές ίσως που βγάζουν συνήθως οι ξανθές. Δεν είναι σιγανό ποταμάκι. Έχει νύχια ακονισμένα και βλέμμα κοφτερό και ανοίγει τα χαρτιά της στο τραπέζι από την αρχή. Μοιραία, μελαχρινή με ξανθό περιτύλιγμα, η Kelly Knox ξέρει ότι η ειλικρίνεια των προθέσεων της είναι πάντοτε αποδεκτή. Πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς βέβαια, όταν διαθέτει ένα τρομερό κορμί, από κάθε άποψη.

Το στήθος της δεν είναι ούτε αμελητέο, ούτε εντυπωσιακό, ούτε εξωπραγματικό. Είναι αυτό που βρίσκεται στα όρια μεταξύ γήινου και εξωγήινου. Την δουλειά του πάντως την κάνει μια χαρά.

 


  

 

 

 






Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget