Η Jennifer Lopez τολμά! Φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και μας αφήνει άφωνους




Το ότι η Jennifer Lopez είναι η πιο εκρηκτική παρουσία της αμερικανικής μουσικής σκηνής δεν το αμφισβητεί κανένας.

Αυτό που πολλοί δεν περίμεναν, όμως, είναι το να αποδειχθεί τόσο ακομπλεξάριστη και τόσο σίγουρη για τον εαυτό της, που στα 46 της χρόνια θα τολμούσε να φωτογραφηθεί δίχως ίχνος μακιγιάζ και να μοιραστεί απλές, καθημερινές στιγμές της με το κοινό της.



Μπορεί στη σκηνή να εμφανίζεται πάντα απαστράπτουσα και σούπερ σέξι, φαίνεται όμως πως στις καθημερινές της εμφανίσεις η υπερβολή δεν την χαρακτηρίζει. Συχνά τη βλέπουμε να κυκλοφορεί με φόρμες και αθλητικά παπούτσια, πιασμένα μαλλιά και σχεδόν αμακιγιάριστη, καθώς η ίδια εμμένει στην εικόνα του «κοριτσιού από το Μπρονξ», αρνούμενη να καταπιεστεί στην «τελειότητα» που κυνηγά τους celebrities της εποχής.



Έτσι, φρόντισε να αποδείξει πως στη δική της περίπτωση δεν μιλάμε για μια απλή celebrity, μα για μια «χορτασμένη» star που τολμά να δείξει τον πραγματικό εαυτό της ποζάροντας παρέα με τους φίλους της, αμακιγιάριστη και με πιασμένο μαλλί, χωρίς δεκάδες φίλτρα και προσεγμένους φωτισμούς, ανεβάζοντας μάλιστα τις εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Γι’ αυτό σ’ αγαπάμε Jennifer!







Το διαβάσαμε  εδω











Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget