Το gadget που θα βελτιώσει τις επιδόσεις σου μαζί της

Ξέρεις ποιος είναι ο νούμερο ένα παράγοντας που ρίχνει τις επιδόσεις των αντρών στο κρεβάτι; Το άγχος. Πιο συγκεκριμένα, το «άγχος επίδοσης» - όπως το ονομάζουν οι ανδρολόγοι - το οποίο και οδηγεί στην λεγόμενη «ευκαιριακή αποτυχία» της στύσης σου. Στο μπλοκάρισμα, δηλαδή, που σου προκαλεί η στεσογόνα αγωνία αν θα είσαι αρκετά καλός για εκείνη. Νομίζεις ότι είναι σπάνιο; Μάθε ότι το αντιμετωπίζει ένας στους τρεις άντρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Και μάντεψε ποιο είναι το απόλυτο φάρμακο γι' αυτές τις περιπτώσεις: ο αυνανισμός. Ή καλύτερα, ο σωστός τρόπος αυνανισμού.

Το BlewIt! είναι ένα καινούργιο gadget, χρηματοδοτούμενο από δωρεές στο Indiegogo, που έρχεται να μας αποδείξει ότι όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τον αυνανισμό είναι ελλιπέστατα. Γιατί για τους ανθρώπους του BlewIt! σημασία δεν έχει μόνο η πράξη αυτή καθ' αυτή, αλλά ο χρόνος και ο τρόπος - οι συνθήκες συνολικά υπό τις οποίες πραγματοιείται μια πράξη αυτοϊκανοποίησης.


Αυτό είναι το Blewit!: Ένα δώρο για σένα, για εκείνη και για το σκρίνιο.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στον αυνανισμό. Εδώ που τα λέμε, δεν πρόκειται για επιστήμη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και μάλιστα φροντίζουμε να γίνεται το συντομότερο δυνατό από τη στιγμή που ξεκινάμε. Εδώ ακριβώς έγκειται η διαφωνία της επιστημονικής ομάδας του BlewIt!. Για εκείνους, κάθε πράξη αυτοϊκανοποίησης πρέπει να πραγματοποιείται χωρίς το άγχος του χρόνου, με αργές και απαλές κινήσεις και να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται στο αληθινό σεξ. Ακόμα και αν καταφέρουμε τα δύο πρώτα, το τρίτο είναι κάπως δύσκολο να το πετύχουμε. Η κατασκευή, όμως, του BlewIt! είναι τέτοια, που θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ότι βρίσκεσαι με εκείνη. Στόχος του άλλωστε δεν είναι να αντικαταστήσει την κοπέλα σου, αλλά να σε εκπαιδεύσει έτσι ώστε να γίνεις ακόμα καλύτερος γι' αυτήν.

Ίσως αυτή τη στιγμή να σκέφτεσαι ότι δεν χρειάζεσαι ένα μαραφέτι για να σου πει τι να κάνεις. Το BlewIt!, όμως, φέρνει μαζί του επιστημονικές περγαμηνές και υπόσχεται σίγουρα αποτελέσματα που θα κάνουν τις επιδόσεις σου θεαματικές, αφήνοντας τα «μπλόκα» για τους αγρότες. Μήπως να του δώσεις μία ευκαιρία; Και ας μοιάζει με πορτατίφ...




Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget