Gwen Stefani: Το video του «Make Me Like You» όπως γυρίστηκε στον αέρα των Grammy’s!

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα του πρωτότυπου εγχειρήματος της Gwen Stefani, να γυρίσει σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση το νέο της video clip;

Την ώρα που το enfant-ganté της διεθνούς μουσικής σκηνής ήταν συγκεντρωμένο στην Καλιφόρνια προκειμένου να βραβεύσει τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς που πέρασε, η Gwen Stefani επέλεξε να τραβήξει την προσοχή βιντεοσκοπώντας ζωντανά στον τηλεοπτικό αέρα το νέο της video clip.

Το «Make Me Like You» είναι το δεύτερο κατά σειρά single από το επικείμενο άλμπουμ της τραγουδίστριας με γενικό τίτλο «This Is What The Truth Feels Like», το οποίο κυκλοφορεί στις 18 Μαρτίου.

Το video clip του τραγουδιού γυρίστηκε και προβλήθηκε συγχρόνως σε απευθείας μετάδοση κατά τη διάρκεια ενός εκ των διαφημιστικών διαλειμμάτων των Grammy Awards.

Το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο συνέβαλε στην πολλαπλή αλλαγή θεματικών σκηνικών σε πραγματικό χρόνο. Ήταν δυνατό να μη συμβούν απρόοπτα, παρά τις συνεχείς πρόβες που είχαν πραγματοποιηθεί; Ακόμη και οι μεγαλύτεροι star έχουν άτυχες στιγμές σε εμφανίσεις τις οποίες παρακολουθούν live αμέτρητα άτομα ανά την υφήλιο.

Η στιγμή όπου η Gwen Stefani γλίστρησε και βρέθηκε στο έδαφος, φορώντας πατίνια, τελικά φαίνεται περισσότερο επιτηδευμένη από ό,τι φυσική.


Gwen Stefani - Make Me Like You (official video clip) - Hit Channel


Σημειωτέον, είναι το πρώτο μουσικό video που δημιουργήθηκε live στην τηλεόραση.

Το «This Is What The Truth Feels Like» είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο iTunes.






Gwen Stefani - This is what the truth feels like (standard - deluxe cover 2016) - Hit Channel


Το εξώφυλλο της standard έκδοσης (αριστερά) και της deluxe έκδοσης (δεξιά) του «This Is What The Truth Feels Like».




Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget