Τι δείχνουν για το χαρακτήρα σου τα ερωτικά φετίχ σου

Για αρχή η απαραίτητη επισήμανση: Το να έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση στο σεξ δε σε χαρακτηρίζει ούτε ανώμαλο ούτε περίεργο. Υπό την προϋπόθεση πάντα ότι οι εμπλεκόμενοι έχουν δώσει την πλήρη συγκατάθεσή τους και πως ό,τι κάνετε είναι στα πλαίσια του νόμιμου (δεν ξέρουμε καν αν στέκει ο χαρακτηρισμός αυτός στο σεξ, αλλά εν πάση περιπτώσει).
Και τώρα μια διαπίστωση: Όσο κι αν γουστάρεις την/τον παρτενέρ σου για την ομορφιά και το ανάστημά του, κάποια στιγμή τα πράγματα στο σεξ θ' αρχίσουν να γίνονται μονότονα. Οπότε το να προσθέσεις λίγη δράση παραπάνω μόνο καλό θα σας κάνει. Ίσως πάλι να είσαι από εκείνους που με το καλημέρα σας δηλώνεις πως για σένα έρωτας χωρίς μαστίγιο είναι σαν γλυκό χωρίς ζάχαρη. Ό,τι και να είσαι, αυτό «το πρόστυχο και το έξαλλο», που σε εξιτάρει στο κρεβάτι αντανακλά πράγματα για το ποιος είσαι γενικότερα στη ζωή σου. Έχουμε και λέμε:

S&M ή Bondage

Αν το τρίπτυχο δέσιμο- φίμωμα- μαστίγωμα είναι αυτό που σε εκφράζει, γλυκέ μου σαδομαζοχιστή, τότε μάθε πως στην περίπτωση που ο Κυρίαρχος είναι ο ρόλος που απολαμβάνεις πιο πολύ, ξεκάθαρα στη ζωή σου είσαι από εκείνους που θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων. Ίσως να είσαι και λίγο πιεστικός με τους ανθρώπους, πάντως σίγουρα συγκεντρωτικός. Λογικά αυτή η τάση για επιβολή συνυπάρχει με μεγάλες δόσεις εγωισμού. Στην περίπτωση όμως που όταν δεν κάνεις σεξ δεν έχεις καμία απολύτως σχέση με τον άνθρωπο που περιγράφουμε πιο πάνω, τότε το ερωτικό γούστο σου είναι απόνερο της «παντόφλας» που τρως σε άλλους τομείς της ζωής σου και άρα κάπου θες κι εσύ να ξεσπάσεις, εξ' ου και τα BDSM. Αν πάλι δηλώνεις Υποτακτικός (τις τρως), αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από το να έχεις τον έλεγχο των πάντων, αλλά όχι μόνο. Το να είσαι διατεθειμένος να γίνεις «υποχείριο» στις ορέξεις της συντρόφου σου δείχνει άνθρωπο που αισθάνεται εμπιστοσύνη και δεν φοβάται εύκολα. Εύγε, παιδί γενναίο.

Μασάζ και ποδο-μασάζ

Εδώ να αναφέρουμε κάτι σαν πληροφορία: Ο φετιχισμός ποδιών είναι ένα από τα συνηθέστερα ανθρώπινα βίτσια, ωστόσο δεν θ' αναφερθούμε σ' αυτό, όσο στην πελώρια λαχτάρα κάποιων να κάνουν ή να τους κάνουν ποδο- και γενικότερα μασάζ. Αν είσαι από κείνους που προτιμούν να τρίβουν, είσαι παιδί δοτικό που απολαμβάνει να κάνει τους άλλους να αισθάνονται ωραία, αλλά να το κοιτάξεις γιατί μερικές φορές μπορεί να γίνεσαι και λίγο θύμα ώστε να περνάνε οι άλλοι καλά. Αν πάλι σου κάνουν μασάζ οι άλλοι και ποτέ εσύ, δεν έχεις λόγο ν' ανησυχείς, παρτάκια μου, ό,τι κι αν γίνει εσύ μια χαρά θα τη βγάζεις γενικώς, μέχρι να σε καταλάβουν και να μη σε ξαναγγίξει άνθρωπος (εξαιρούνται από την παραπάνω κατηγορία φυσικοθεραπευτές και άτομα με ρευματικές παθήσεις).

Εμμονή με στήθος ή οπίσθια

Εντάξει, όλοι έχουμε μια σχετική αδυναμία σε κάτι (από τα δύο), τι πιο υγιές από αυτό; Εδώ εξετάζουμε την περίπτωση πραγματικής εμμονής με ένα από τα δύο, σε βαθμό που να μη γυρίσεις να την κοιτάξεις την άλλη αν δεν πληρεί τις γνωστές κλισέ προϋποθέσεις. Συγχαρητήρια, ξέρεις πολύ καλά τι θες. Λογικά έχεις ένα αγαπημένο φαγητό, ένα αγαπημένο συγκρότημα και πάει λέγοντας. Πιθανότατα να πλασάρεσαι ως «επιλεκτικός» σε εκείνους που δε σε ξέρουν καλά. Όσοι όμως έχουν μπει στον κόπο να σε ψυχολογήσουν, ίσως διακρίνουν έναν απροσάρμοστο τύπο, επίμονο και αγύριστο κεφάλι. Ελπίζουμε να κάνουμε λάθος.

Αν τη «βρίσκεις» δημοσίως

Το σεξ σε δημόσιους χώρους και γενικά η τάση να ερωτοτροπείς σε μέρη όπου μπορεί να σας δουν, όπως μπαλκόνι/ταράτσα/αυτοκίνητο/σινεμά/δρόμος και γενικώς οπουδήποτε εκτός σπιτιού φανερώνει έναν άνθρωπο που τον λες επιδειξιομανή στη χειρότερη, περιπετειώδη με αλλεργία στη ρουτίνα στην καλύτερη. Πρόσεχε μόνο μη σας τραβήξουν βίντεο με κανένα κινητό και γίνετε το viral της ημέρας.






Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget