Oι 3 μεγαλύτεροι μύθοι γύρω από το αντρικό μόριο που πρέπει να μάθεις!

Τι σχέση έχει το μέγεθος της παλάμης με το μέγεθος του πέους; Μπορεί να αυξηθεί το φυσικό μέγεθος; Το αντρικό μόριο είναι το πιο πολυσυζητημένο όργανο του αντρικού σώματος και οι λανθασμένες εντυπώσεις γύρω από αυτό, πολλές…

Εμείς αποκαλύπτουμε τους 3 μεγαλύτερους μύθους γύρω από αυτό:

1.Το μέγεθος των χεριών αναλογεί στο μέγεθος του πέους:
Πολλές μελέτες έχουν γίνει για να βρεθεί μια σχέση μεταξύ ύψους, παλάμης, μύτης, εθνικότητας με το μέγεθος του πέους, όμως καμία από αυτές δεν έχει καταλήξει σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα! Οπότε δεν υπάρχει κάποιος εξωτερικός παράγοντας που να «προβλέπει» με ακρίβεια το μέγεθος του πέους.

2.Το ανδρικό μόριο δεν μπορεί να υποστεί κάταγμα, επειδή δεν περιλαμβάνει οστά:
Όντως δεν υπάρχουν οστά στο πέος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υποστεί κάποιο τραυματισμό. Μπορεί να υποστεί κάταγμα στους κυλινδρικούς άξονες που διοχετεύουν το αίμα στην περιοχή κατά τη στύση, κάτι που είναι σπάνιο αλλά αν συμβεί επιβάλλεται άμεση επίσκεψη στα επείγοντα.

3.Υπάρχει τρόπος να αυξηθεί το μέγεθος:
Δεν υπάρχει τρόπος να αυξηθεί φυσικά το πέος, όμως υπάρχουν τρόποι να δείχνει μεγαλύτερο. Οι ειδικοί τονίζουν πως ό,τι κάνει καλό στην καρδιά κάνει καλό και στη σεξουαλική λειτουργία του άνδρα. Η διακοπή του καπνίσματος, η απώλεια βάρους, η γυμναστική και ο αποτελεσματικός έλεγχος της χοληστερόλης είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανδρικού μορίου.

faysbook.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget