Ζεστή και με στιλ στο χιόνι

Είμαστε πια Γεναρης κι ο χειμώνας όχι μόνο έχει κάνει αισθητή την παρουσία του, αλλά τις τελευταίες μέρες μας έχει φανερώσει και τις διαθέσεις του.
Μπροστά μας είναι και η εποχή των γιορτών και λίγο πολύ όλο και κάτι υπόλοιπο αδείας μας έχει μείνει. Κι αν δεν έχει μείνει – ξέρουμε εμείς φιλενάδες – κάτι θα ξεκλέψουμε, για ν’ ανηφορίσουμε στις χιονισμένες πλαγιές.


Εδώ λοιπόν, μιας και σέρνεται κι αυτή η παλιογρίπη – μακριά από μας – θα πρέπει να ντυθούμε ζεστά, αλλά φυσικά δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στο κρύο να αλλοιώσει το στιλ μας.
Ας δούμε λοιπόν, πως θα πρέπει να ντυθούμε:

Όλες μας ξέρουμε, άλλωστε το έχουμε πει επανειλημμένα, ότι το μαύρο αδυνατίζει και φυσικά αυτό δεν είναι ένας μύθος της μόδας, είναι η αλήθεια.

Βέβαια, αυτό δεν ισχύει μόνο για το μαύρο. Όλα τα σκούρα χρώματα λεπταίνουν, όπως το blue navy, το σκούρο καφέ ή το μπορντό. Τα μπουφάν καθώς και τα ρούχα που θα φορέσετε από μέσα, για να σας κρατήσουν ζεστές και στεγνές, είναι φυσικό να προσθέσουν όγκο στην εικόνα σας, γι’ αυτό διαλέξτε σκούρα χρώματα για να περιορίσετε το πρόβλημα της εμφάνισης του πρόσθετου όγκου.



Εάν τώρα είστε φανατική σκιέρ, σας αρέσουν οι νυκτερινές καταβάσεις και οι μαύρες πίστες είναι για σας το ζητούμενο, τα έντονα και flashy χρώματα –ειδικά τις μουντές μέρες - μάλλον θα είναι απαραίτητα για την ασφάλειά σας, όσο κι αν αυτό προσθέτει όγκο στην εμφάνισή σας.
Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι τα φωτεινά χρώματα δεν έχουν καμία θέση σε ένα κομψό σύνολο που θα φορέσετε για να κάνετε σκι. Κάθε άλλο !


Τα φωτεινά αξεσουάρ, όπως μαντίλια- κασκόλ, γάντια και σκουφιά, μπορούν να δώσουν λάμψη στο σκουρόχρωμο βασικό σας σύνολο. Εδώ, η αντίθεση μπορεί να κάνει τη διαφορά. Απλά προσέξτε να μην το παρακάνετε, γιατί η υπερβολή μπορεί να έχει αστείο αποτέλεσμα.


Ακόμα κι αν όλα γύρω σας είναι παγωμένα, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι έξω, κατά την διάρκεια της ημέρας, ο ήλιος λάμπει.
Καλό λοιπόν είναι να είμαστε μεν αθλητικοί τύποι,  αλλά από την άλλη να μην μοιάσουμε και  με τα - συμπαθή κατά τ’ άλλα -ρακούν.
Φροντίστε λοιπόν κατά τη διάρκεια της ημέρας, πριν να ξεκινήσετε για το σκι σας, να φορέσετε μια κατάλληλη με ισχυρό δείκτη προστασίας αντηλιακή κρέμα, έτσι ώστε να προφυλάξετε την επιδερμίδα σας και να παραμείνετε όμορφη και φρέσκια.

Το ίδιο ισχύει και για τα χείλια σας.
Προμηθευτείτε ένα κατάλληλο προστατευτικό lipstick, που θα το έχετε διαρκώς στην τσέπη σας κι έτσι θα μπορείτε συχνά να αλείφετε τα χείλη σας.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget