Η Ρία Αντωνίου ετοιμάζεται να ανέβει στο θεατρικό σανίδι!



Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που είχε η Ρία Αντωνίου στην ιταλική τηλεόραση με τη συμμετοχή της στο «Ballando con le stelle», η εκρηκτική ξανθιά ετοιμάζεται για νέο χτύπημα στην Ιταλία.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφόριες η Ρία ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανέβει στο σανίδι και να πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση μαζί με δύο άσους του ποδοσφαίρου, τον Κριστιάν Βιερί και τον Μάρκο Ντελβέκιο, έχοντας στο πλευρό της και την καλή της νεράιδα, τη super star της ιταλικής τηλεόρασης, Milly Carlucci.

Η Ρία έχει τρελάνει στην κυριολεξία τους Ιταλούς και έχει τρομερή απήχηση στη γειτονική χώρα. Τόση που οι Ιταλοί την βομβαρδίζουν συνεχώς με προτάσεις, τηλεοπτικές και μη, ενώ της συμπεριφέρονται σαν μια πραγματική star.

Η παράσταση «Balla con Milly» θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να είναι ένα από τα θεατρικά δρώμενα που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Όπως όλα δείχνουν και αυτή τη χρονιά η Ρία Αντωνίου θα απασχολήσει και πάλι τον ιταλικό Τύπο και τους παπαράτσι που θα ξεκινήσουν σε λίγο καιρό και πάλι το κυνηγητό.

Πηγή: Espresso
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget