Οι celebrities που ομολόγησαν ότι είχαν σχέση με το ίδιο φύλο

Πολλοί διάσημοι stars έχουν εξομολογηθεί ότι είτε διατηρούσαν ερωτική σχέση με άτομο του άλλου φύλλου είτε απλά πειραματίστηκαν σε μια περίοδο της ζωής τους. 

Για πολλούς celebrities η αγάπη είναι απλώς μια σύνδεση με ένα άτομο, όχι απαραίτητα με άντρα ή γυναίκα, και δε βάζουν ταμπέλες στα συναισθήματά τους.

Από το pop-star Pink έως την ηθοποιό Cameron Diaz, τα αστέρια αυτής της λίστας έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είχαν σχέση με το ίδιο φύλλο.







Σε συνέντευξή της στο περιοδικό GQ, η Megan Fox αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ήταν ερωτευμένη με μια στρίπερ. «Αποφάσισα ότι θα την έκανα να με αγαπήσει και έτσι έκανα σχέση με τη Nikita. Ήμουν συνεχώς στο strip club που δούλευε και πήγαινα μόνη μου».




Η Drew Barrymore φημολογείται ότι είχε φλερτ με την Ellen Page και την Jane Pratt. Σε δηλώσεις της στο Contant Music, είχε αποκαλύψει ότι για περισσότερο από μια δεκαετία, θεωρούσε ότι ήταν bisexual.



Η ροκ τραγουδίστρια έχει δηλώσει ότι ποτέ δεν είχε τη ζωή της γενικά σε κουτάκια και φυσικά ούτε την ερωτική της – απλά ήθελε να αισθάνεται χωρίς να λογοκρίνει αυτό που ένιωθε για κάθε άνθρωπο χωρίς να λαμβάνει υπόψη της το φύλλο.





Η Fergie σε συνέντευξή της μίλησε σχετικά με το θέμα της αμφιφυλοφιλίας. '' Θεωρώ ότι οι γυναίκες είναι όμορφες, έχω περάσει καλά μαζί τους και δεν ντρέπομαι για αυτό''.




Tο 2011 η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είχε σχέση και με γυναίκες. ''Στις σχέσεις μου με τις γυναίκες, έχω το πάνω χέρι. Θα ανοίξω την πόρτα, θα κεράσω το δείπνο. Είμαι ρομαντική''.






H Bella Hadis, το όμορφο μοντέλο είχε πιαστεί από τους παπαράτσι σε τρυφερή ατμόσφαιρα με μια συνάδελφό της καθώς διασκεδάζαν σε νυχτερινή έξοδο.






H Cameroz Diaz είχε δηλώσει ότι όλες οι γυναίκες κατά ένα τρόπο έλκονται από τις άλλες γυναίκες και πως στο παρελθόν είχε πειραματιστεί και είχε σχέση για ένα διάστημα με γυναίκα.
Πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget