Ρία Αντωνίου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Χρήστο Ψωμόπουλο

Πριν δύο εβδομάδες, το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες της Ρίας Αντωνίου και του Χρήστου Ψωμόπουλου, από κοινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας.

Η εμφάνισή τους, λοιπόν, σε καφετέρια της οδού Βουκουρεστίου στάθηκε η αφορμή για να πυροδοτηθούν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πώς δεν ισχύει καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, ο γνωστός επιχειρηματίας και η εκρηκτική ξανθιά είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, σύχναζαν σε αγαπημένα του κλαμπ και μπαρ της Αθήνας, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει πολλές φορές να διασκεδάζουν με την ίδια παρέα.

Η Ρία, η οποία κάνει καριέρα στον κόσμο του θεάματος στην Ιταλία, βρίσκεται στην Ελλάδα αυτό το διάστηκα και μια τυχαία συνάντηση στάθηκε για να έρθουν και πάλι κοντά, αλλά χωρίς να συμβαίνει τίποτα απολύτως ανάμεσά τους. Άνθρωπος από το περιβάλλον του Χρήστου, μάλιστα, εξήγησε στην εφημερίδα: «Ακόμα και αν αποφάσιζαν να γίνουν ζευγάρι, η σχέση τους θα αντιμετώπιζε από την πρώτη κιόλας στιγμή προβλήματα, διότι η Ρία τα τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ιταλία».



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget