Ο αδελφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου ξεσπά: «Ήταν βλακεία όλο αυτό... Προσπαθούν να κράξουν για να φανούν»

Ο αδερφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου, Στάθης, "ξέσπασε" μιλώντας στο "Secret" για τη συμμετοχή της στο "Survivor" και όσα ακούγονται για εκείνη, ενώ τόνισε πως εκείνος ήταν αρνητικός με αυτή της την απόφαση.

«Μου το είπε η ίδια και, εντάξει, δεν ήμουν και πολύ υπέρ, καθώς μου θυμίζει κάτι σαν “Big Brother”. Επίσης δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό που γίνεται, ούτε όσα διαβάζω να γράφονται… Αυτή βέβαια ήταν η επιθυμία της. Η Ειρήνη κάνει την τρέλα τη δικιά της, θέλει να δει τις αντοχές της» ανέφερε ο αδελφός της τραγουδίστριας.

Όσο για το γεγονός ότι οι συμπαίκτες της την αποκαλούν συχνά "γκρινιάρα", είπε «Ήταν βλακεία όλο αυτό, ήταν ειρωνικό. Προσπαθούν να κράξουν για να φανούν. Δεν έπρεπε να της επιτεθούν έτσι. Ο άντρας ας τα βάλει με άντρα. Είναι πονηρό όλο αυτό. Όταν είσαι όλο μυς και δεν έχεις καθόλου λίπος, είναι λογικό να πονάς. Η Ειρήνη είναι αληθινή. Δηλαδή τι; Λέει ότι πονά για να τη λυπηθεί ο κόσμος; Αυτό είναι ηλιθιότητα για όποιον το πιστεύει. Η Ειρήνη δεν έχει να κρύψει κάτι».

Τόνισε, δε, πως αυτό που δεν τους αρέσει στο παιχνίδι είναι τα κουτσομπολιά. «Δεν μου αρέσουν τα κουτσομπολιά. Είναι σαν το “Big Brother” όταν μιλούν ο ένας για τον άλλον. Βέβαια, αυτό γίνεται γιατί υπάρχει σκοπός. Δεν πήγαν στο παιχνίδι για να δείξουν ότι είναι πρωταθλητές» ανέφερε, ενώ αποκάλυψε πως αυτό που τον ανησυχεί είναι πως η αδελφή του αδυνατίζει όλο και περισσότερο.




πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget