«Καυτή» σερβιτόρα έτοιμη για… όλα: Εκτός από καφέ σέρβιρε σε πελάτη και σεξ! (video)

Υπηρεσίες που σίγουρα ήταν εκτός… καταλόγου πρόσφερε σε έναν πελάτη μία ασυγκράτητη σερβιτόρα στην Ταϋλάνδη.

Αποδείχθηκε μάλιστα κάτι περισσότερο από εξυπηρετική και… καυτή, αφού δεν δίστασε να ικανοποιήσει σεξουαλικά έναν άνδρα λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο του καταστήματός και μάλιστα μπροστά στην είσοδό του!

Υπολόγιζε ωστόσο χωρίς μία συνάδελφό της που είχε… ξεμείνει μέσα στο μαγαζί, όπως και χωρίς την κάμερα ασφαλείας! Και οι δύο τους έτσι έπιασαν στα «πράσα» τους ξαναμμένους εραστές, με τη γυναίκα να προσπαθεί μάταια να καλύψει τα… ακάλυπτα!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι επιδόθηκε σε ερωτικές πράξεις στις 11:20 το βράδυ, λίγα λεπτά αφότου έκλεισε για το κοινό.

«Πίστευαν ότι εκεί θα είχαν την ησυχία τους αλλά φαίνεται πως δεν γνώριζαν ότι υπάρχουν κάμερες παντού στο μαγαζί», δήλωσε συνάδελφος της σερβιτόρας, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, αφού ήταν αυτός που πρόσφερε στην αθανασία του διαδικτύου το ακατάλληλο βίντεο προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.

Παραμένει άγνωστο αν οι εραστές ήταν ζευγάρι (το πιθανότερο πάντως σενάριο), ή αν σφράγισαν τη γνωριμία τους επί… τόπου με μια περιπετειώδη σεξουαλική εμπειρία!






πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget