Χρήστος Φερεντίνος - Σοφία Παυλίδου: Όλη η αλήθεια για το χωρισμό τους

Ήταν έξι χρόνια ζευγάρι και 12 χρόνια παντρεμένοι και όμως πριν λίγο καιρό οι δυο τους επιβεβαίωσαν πως τραβούν δρόμους χωριστούς. Ο λόγος για τονΧρήστο Φερεντίνο και την Σοφία Παυλίδου που ο χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα... Τι συνέβη τελικά ανάμεσά τους; Υπήρξε τρίτο πρόσωπο;

Δεν είναι ζευγάρι εδώ και πολλούς μήνες. Επέλεξαν να το πουν αυτή τη στιγμή γιατί θύμωσαν με όσες ανακρίβειες γράφονταν τον τελευταίο καιρό για εκείνους. Είχαν κουραστεί να τους ρωτούν οι δημοσιογράφοι γι' αυτό το θέμα και να απαντούν αμήχανα, με υπεκφυγές ή με ψέματα”, αποκαλύπτει στο Down Town στενός φίλος του ζευγαριού. Ωστόσο, ο χωρισμός και η μετακόμιση του Χρήστου σε άλλο σπίτι έγιναν σε φιλικό κλίμα. “Δεν έχουν καταθέσει ακόμη αίτηση διαζυγίου... Ούτε πρόκειται να το κάνουν άμεσα”, αναφέρει η ίδια πηγή.



Οι δυο τους άλλωστε, επικοινωνούν καθημερινά. Ο γνωστός παρουσιαστής παίρνει τα παιδιά από το σπίτι και τα πηγαίνει πρώτα για ποδόσφαιρο και μετά φροντιστήριο, ενώ τα σαββατοκύριακα τα αγόρια μένουν μαζί του στο σπίτι του.

Το τρίτο πρόσωπο και η αιτία χωρισμού...

Φίλη της ηθοποιού, πάντως,, αναφέρει πως το ζευγάρι έκανε προσπάθειες να σώσει το γάμο του, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι διαφωνίες ανάμεσά τους έγιναν αγεφύρωτες, ώσπου ράγισε το γυαλί. Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν τρίτο πρόσωπο να έχει μπει ανάμεσά τους, άνθρωπος από το περιβάλλον τους ξεκαθαρίζει, μιλώντας για την μελαχρινή γυναίκα που εθεάθη μαζί με τον Χρήστο στη Σκιάθο : “Τίποτα ερωτικό δεν υπήρχε ανάμεσά τους”, αναφέρει η πηγή και προσθέτει: “Πρόκειται για μια παλιά καλή φίλη του Χρήστου που απλώς έτυχε να βρεθούν στο νησί για το γάμο της Μελίνας Ασλάνογλου”.



Το τι πραγματικά συνέβη με την συνοδό του, όμως, θα το δείξει ο χρόνος!



πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget