Μορφές: Το remix για το «Τον Ήλιο Έκλεψα» από τον Teo Tzimas

Το remix για το διασκευή που έχουν κάνει οι πρωτοεμφανιζόμενες Μορφές στο «Τον Ήλιο Έκλεψα» ετοίμασε ο Teo Tzimas. 

Οι Μορφές είναι το πρώτο γυναικείο συγκρότημα δημοτικής μουσικής. Ακόλουθα από τα δύο debut singles που κυκλοφόρησαν από τη Minos EMI έρχεται το πρώτο επίσημο remix των «Μορφών» διά χειρός Teo Tzimas.

Η Σάσσυ Τσεντούρου, από τις πιο σημαντικές γυναικείες παρουσίες στο δημοτικό τραγούδι τα τελευταία έτη, είχε την έμπνευση για τα σχηματισμό του γκρουπ. Απηύθυνε την πρόσκληση σε φίλες – μουσικούς με διαφορετικές εμπειρίες να αφομοιώσουν τις παραστάσεις τους σε ένα μουσικό σχήμα με προσανατολισμό στο λαϊκό και δημοτικό τραγούδι.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε με χαρά η Ντίνα Πετρίδη (τραγούδι και κιθάρα) και η Δανάη Μπούτση (βιολί και ούτι). Το τρίο συνοδεύεται από μία τέταρτη κοπέλα που έχει θέση στα κρουστά και στο τουμπερλέκι.

Οι δύο σύγχρονες προσεγγίσεις του συγκροτήματος στα τραγούδια «Τον Ήλιο Έκλεψα» και «Ο Περιβολάρης» αποκαλύφθηκαν επίσημα τον Οκτώβριο με τις ενορχηστρώσεις του Διονύση Σταματόπουλου και τη μίξη του Μιχάλη Παπαθανασίου. Τον Απρίλιο, μάλιστα, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το πρώτο διπλό άλμπουμ του γκρουπ.

Ο Teo Tzimas, ο παραγωγός των Kings, ανέλαβε να ετοιμάσει για τις Μορφές το επίσημο remix του κομματιού «Τον Ήλιο Έκλεψα» προσθέτοντας μία ακόμη πιο ραδιοφωνική και μοντέρνα πινελιά. Η μουσική είναι του Βαγγέλη Φιλίππου και οι στίχοι του Γιώργου Πια.


Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.












πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget