«Come To Papa – Remix Contest» – And the winner is….

Enpon & Sven

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε το «Come To Papa» remix contest που διοργάνωσε ο Claydee και η No1 ανεξάρτητη dance δισκογραφική εταιρεία η Down2Earth, για τη νέα super επιτυχία του κορυφαίου παραγωγού.

Για σχεδόν ένα μήνα γνωστοί και άγνωστοι παραγωγοί απο την Ελλάδα και το εξωτερικό καταχώρησαν το δικό τους remix και χθες σε ένα special live streaming event μέσω της official Facebook σελίδας του Claydee, ανακοινώθηκε το νικητήριο. Μαζί με τον Claydee, οι Dino MFU, George Siras, Xenia Ghali και Dimension X αποφάσισαν ότι οι Enpon & Sven πραγματοποίησαν το καλύτερο remix στο «Come To Papa».

Οι παραγωγοί Enpon & Sven μέσα απο την προσωπική σελίδα τους στο Facebook δήλωσαν:

«Πόσες ώρες, πόσα ξενύχτια, πόσοι πονοκέφαλοι απο τις δυνατές εντάσεις μπροστά από δυοmonitor δουλεύοντας σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό που είμαστε τώρα… Στηρίζοντας μας, μας δίνατε συνεχώς κουράγιο να ξεπερνάμε κάθε δυσκολία και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Τα Καταφέραμε!!»

www.facebook.com/enponsven

Τώρα ετοιμάζονται να βρεθούν στο studio μαζί με τους παραγωγούς και τους A&R της Down2Earth για να δημιουργήσουν μαζί το επόμενο big summer hit, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόμο.
Σε λίγες μέρες αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε όλα τα digital stores το Remix Pack του «Come To Papa».










πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget