Πάνος Μουζουράκης: Θα ήθελε να κάνει ένα παιδί;

Ο Πάνος Μουζουράκης άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε στο καναπέ της Τζένης Μπαλατσινού. Οι δυο τους μίλησαν για διάφορα θέματα, μεταξύ άλλων, για το πότε σκοπεύει να αποκτήσει παιδί και πώς κατάφερε να «ρίξει» την Μαρία Σολωμού.

«Φοβούνται πολλοί να φλερτάρουν την Σολωμού. Ο κόσμος ταυτίζει πολλές φορές το "δυναμική γυναίκα" με το "απλησίαστη". Το καμάκι που εφαρμόζουν στην Μαρία είναι πιο πολύ το "Εντάξει, εγώ δεν σε ξέρω". Δηλαδή, προσπαθούν να την υποτιμήσουν για να φανεί ότι είναι cool. Η Μαρία δεν μασάει σε αυτό πράγμα», και συνέχισε: «Ήμασταν δύο χρόνια μαζί στους Singles, αλλά δεν μπορούσα να αρθρώσω κουβέντα! Πήγα κι έπαιξα με τον Παπακαλιάτη για να φτάσω λίγο στο επίπεδο που ήθελα και πήγα και της είπα... Και μου λέει "εννοείς";... "και γιατί δεν το λες";».

Παράλληλα, ρωτήθηκε από την οικοδέσποινα αν θα ήθελε να κάνει ένα παιδί. «Δεν ξέρω. Με προβληματίζει πάρα πολύ το γεγονός ότι γιατί είμαστε εδώ. Το να φέρεις έναν άνθρωπο στο κόσμο, και να μην γνωρίζεις. Καταλαβαίνω αυτή την ανάγκη για ολοκλήρωση, αλλά πραγματικά νομίζω ότι φοβάμαι την ώρα που θα με ρωτήσει και θα του απαντήσω "Γιατί έτσι!"».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη στο Jenny Jenny.





Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget