Μάθε 4 ανέξοδους τρόπους για να εξαφανίσεις την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ μια και καλή!

Μετά από τις δίαιτες, το επόμενο μείζον θέμα που απασχολεί σχεδόν όλες τις γυναίκες (ναι, υπάρχουν και κάποιες τυχερές) είναι η κυτταρίτιδα. Συνήθως τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας δεν είναι ιδιαίτερα φιλικά προς το πορτοφόλι μας.

Αν λοιπόν, ψάχνεις κάτι οικονομικό αλλά αποτελεσματικό, ήρθε η ώρα να κοιτάξεις στην κουζίνα σου.

Scrub με καφέ
Το scrub από ατόφιο καφέ βοηθάει στη μείωση της κυτταρίτιδας, αφού καφές αυξάνει την κυκλοφορία. Ανάμιξε καφέ με ζεστό νερό και κάνε μασάζ στην προβληματική περιοχή για δέκα λεπτά δύο φορές την εβδομάδα.

Κάνε μασάζ
Αυτή η τεχνική δεν υπόσχεται θαύματα (εκτός κι αν απευθυνθείς σε επαγγελματία) αλλά μπορεί να μειώσει σε μικρό βαθμό την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Κάνε μασάζ στην προβληματική εποχή την ώρα που απολαμβάνεις ένα ζεστό ντους.

Έλαιο κέδρου & ελαιόλαδο
Συνδύασε το έλαιο κέδρου μαζί με το ελαιόλαδο και κάνε μασάζ στην προβληματική περιοχή. Πιθανότατα να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα μετά από τον πρώτο μήνα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα έχεις πιο απαλή επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Λάδι καρύδας & σκληρή βούρτσα
Αυτός ο συνδυασμός αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να νικήσεις τη μάχη με την κυτταρίτιδα. Άπλωσε το λάδι καρύδας και στη συνέχεια τρίψε με τη βούρτσα. Είναι πιθανό να ερεθιστεί ελαφρά το δέρμα σου από τις σκληρές τρίχες της βούρτσας, αλλά μετά τον πρώτο μήνα θα έχεις εμφανή βελτίωση.

Joytv.gr

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget