Η μία και μοναδική Lamborghini Sogna (NEW Photos)

 
Είναι γεγονός ότι όταν ακούμε το «μία και μοναδική» θεωρούμε αυτόματα ότι η σπανιότητα του μοντέλου εγγυάται και τη μαγεία του.  Στην περίπτωση όμως της Lamborghini Sogna του 1994, το «μαγεία» δεν θα ήταν η πρώτη λέξη που θα μας ερχόταν στο μυαλό!
 
Σύμφωνα λοιπόν με το World Car Fans, η Sogna κατασκευάστηκε από την Art&Tech και πρωτοπαρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 1991. Το πρωτότυπο παράχθηκε μάλιστα σε δύο κομμάτια, το ένα δεν είχε όμως κινητήρα, γι' αυτό και δεν μετράει στην πραγματικότητα.
 
Το ένα και μοναδικό λοιπόν λειτουργικό μοντέλο της Sogna δεν μοιάζει και τόσο κακό, αν εξαιρέσεις φυσικά το περίεργο χρώμα αλλά και τα «καρούμπαλα», βλέπε εξογκώματα!



Παρά την ιδιαίτερη αισθητική του και την περίεργη ομολογουμένως καταγωγή του, το αμάξι βγήκε πρόσφατα σε πώληση: με 2.380.000 ευρώ, δικό σας. 



Η πιο τρελή Lamborghini που φτιάχτηκε ποτέ, με τις φήμες να τη θέλουν να έχει κατασκευαστεί ειδικά για ιάπωνα συλλέκτη, έχει κάνει μόλις 1.800 χιλιόμετρα (προφανώς και ντρεπόταν να την κυκλοφορήσει ο ιδιοκτήτης της). Παρά τα 20 χρονάκια της λοιπόν, παραμένει «του κουτιού». 



Αν ενδιαφέρεστε για τη Lamborghini Sogna του 1994, κατευθείαν στο James Edition για αγορά...









 

Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget