Η απάντηση της Demi Moore στον Ashton Kutcher

Η απάντηση της Demi Moore στον Ashton Kutcher 
Όλοι περίμεναν την Demi Moore να απαντήσει στην αίτηση διαζυγίου του Ashton Kutcher. Και η αναμονή έλαβε τέλος καθώς η superstar κατέθεσε αγωγή και πάει να πάρει και τα... "σώβρακα" από τον τέως σύζυγό της. Φαίνεται ότι είχε πολλά να του σούρει κι αποφάσισε να το κάνει την ώρα του διαζυγίου της. Μάλλον η εχθρική στάση του δεν βοήθησε ιδιαίτερα τον 34χρονο σταρ που λέγεται ότι έχει κάμποσα καβούρια στην τσέπη και θεωρεί ότι δεν χρωστά τίποτα στην Demi που στην ουσία τον ανέδειξε με τον γάμο τους και τον έκανε... "φίρμα".

Κατέθεσε, λοιπόν, την αγωγή της στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές ως αιτία διαζυγίου για έναν γάμο που έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου του 2005 κι έληξε άδοξα στις 17 Νοεμβρίου 2011, δύο μήνες μετά την απιστία του συζύγου της. Κι αν το ζευγάρι δεν απέκτησε μαζί παιδιά, έχουν πολλές διαφορές να λύσουν. Μαζί αξίζουν περίπου 285 εκατ. δολάρια, ενώ μόλις το τελευταίο έτος ο Kutcher κέρδισε 24 εκατομμύρια από το Two Men and a Half.

Λόγω των οικονομικών τους διαφορών, το ζευγάρι σταμάτησε τις συνομιλίες και τώρα αναμένεται να τα βρουν στα δικαστήρια. H Demi διαθέτει μία περιουσία περίπου 150 εκατ. δολ, ενώ του Ashton κοστολογείται γύρω στα 135.

Με την αγωγή της η 50χρονη σταρ διεκδικεί την οικονομική στήριξη του τέως συζύγου της αλλά και τα δικαστικά έξοδα που την επιβαρύνουν. Κι αν όλοι αναρωτιόνταν γιατί παραμένει σιωπηλή και δεν ανταπαντά στον προκλητικό Kutcher, φαίνεται πως η Demi είναι από αυτούς που θεωρούν ότι γελά καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!
Real.gr

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget