Έφυγε η γραμματέας του Γιάγκου Δράκου

Έφυγε η γραμματέας του Γιάγκου Δράκου 
Έσβησε μόνη της, χωρίς να βρεθεί κάποιος να τη βοηθήσει. Ο καλλιτεχνικός κόσμος βυθίστηκε άλλη μία φορά στο πένθος. Συγκλονισμένοι, οι συνάδελφοί της δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή η ευγενική και πάντα χαμογελαστή ηθοποιός Τζώρτζια Θεοδώρου.

Η τελευταία πράξη του «έργου της ζωής» της πιο γνωστής τηλεοπτικής γραμματέως παίχτηκε πριν από μερικές ημέρες μέσα στο σπίτι της. Η Τζώρτζια Θεοδώρου, η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Λάμψη», άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή της καρδιάς σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Η είδηση του χαμού της συγκλόνισε το καλλιτεχνικό στερέωμα και όλους όσοι τη γνώριζαν. Επρόκειτο για μια δυναμική, εργατική και χαμηλών τόνων γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια των τηλεθεατών υποδυόμενη την έμπιστη γραμματέα του τηλεοπτικού Γιάγκου Δράκου στον κολοσσό της Giant. Οσοι παρακολουθούσαν φανατικά την ελληνική σαπουνόπερα του Νίκου Φώσκολου, που μεσουράνησε στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, σίγουρα θυμούνται την ξανθιά, νεαρή τότε ηθοποιό με το καλλίγραμμο σώμα, που φρόντιζε ακόμη και τις πιο απόρρητες υποθέσεις του Γιάνκου Δράκου, τον οποίο υποδυόταν ο ΧρήστοςΠολίτης. Εκτός από τη «Λάμψη», από την οποία η εκλιπούσα έγινε γνωστή, η Τζώρτζια Θεοδώρου είχε παίξει σε πολλές βιντεοταινίες της δεκαετίας του '80, ενώ είχε συμμετάσχει στις τηλεοπτικές σειρές «Τμήμα Ηθών» και «Δίψα».

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Τζώρτζια Θεοδώρου ζούσε μόνη της, αφού δεν είχε δημιουργήσει οικογένεια. Η ηθοποιός, που βίωνε όλα αυτά τα χρόνια τις δικές της στιγμές μοναξιάς, δεν έπασχε από κάποιο πρόβλημα υγείας, ωστόσο ο θάνατός της προήλθε από ανακοπή της καρδιάς την ώρα που κοιμόταν. Οσοι τη γνώριζαν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, ενώ ο αιφνίδιος θάνατός της έχει ξαφνιάσει φίλους και συναδέλφους που έσπευσαν να συλλυπηθούν τους συγγενείς της και να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη της.

«Προσωπικά τη γνώριζα λίγο. Είχαμε συνεργαστεί στη “Λάμψη”. Τον τελευταίο καιρό δεν εμφανιζόταν κάπου. Αλλωστε οι δουλειές έχουν πλέον λιγοστέψει. Οσο καιρό συνεργαστήκαμε ήταν άψογη επαγγελματίας, χαμηλών τόνων, και πάντα ευγενική και χαμογελαστή» δηλώνει στην «Espresso» ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η σειρά-φαινόμενο του Νίκου Φώσκολου

Η Τζώρτζια Θεοδώρου συμμετείχε στην πιο πετυχημένη και μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Η «Λάμψη» έχει χαρακτηριστεί τηλεοπτικό φαινόμενο, αφού κάθε απόγευμα τα μηχανάκια της AGB χτυπούσαν κόκκινο φέρνοντας τον ΑΝΤ1 στην πρώτη θέση. Οι ηθοποιοί που έπαιζαν στη σειρά γνώρισαν φήμη, ενώ ένιωθαν και την αγάπη του κοινού κάθε φορά που τους συναντούσε κάποιος τυχαία στον δρόμο. Ο Νίκος Φώσκολος είχε δημιουργήσει τους stars της εποχής, τότε που η ιδιωτική τηλεόραση βρισκόταν στα πάνω της. Παρ' όλα αυτά η άτυχη ηθοποιός δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε ό,τι αφορούσε την προσωπική της ζωή, αφού φρόντιζε να είναι πάντα διακριτική.
Espressonews.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget