Η Μαρία Μενούνος "βασίλισσα" του Dancing with the stars

Η κριτική επιτροπή την αποκάλεσε «βασίλισσα της βραδιάς» και όχι τυχαία. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος τα έδωσε όλα στο live του «Dancing with the stars» και κατάφερε με τον παρτενέρ της να φτάσουν στην κορυφή της τελικής κατάταξης.

Η Μαρία Μενούνος, ως βαμπίρ, χόρεψε με τον παρτενέρ της Derek Hough ένα εκπληκτικό πάσο ντόμπλε και η κριτική επιτροπή έμεινε με το στόμα ανοιχτό από τις χορευτικές της επιδόσεις, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να πάρει τρία δεκάρια και να συγκεντρώσει τριάντα βαθμούς σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η μελαχρινή καλλονή, φορώντας κόκκινη, μάξι τουαλέτα με άνοιγμα στην πλάτη και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, αναστάτωσε κοινό και επιτροπή, η οποία δεν σταμάτησε να της λέει πόσο φανταστικά χόρεψε. Εκείνη ευχαρίστησε τα μέλη της επιτροπής για τα καλά τους λόγια και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της

Το ζευγάρι φρόντισε να εκτελέσει μια πολύ ιδιαίτερη χορογραφία για να εντυπωσιάσει την επιτροπή και το κοινό και όταν ολοκληρώθηκε, η Μαρία δάγκωσε στον λαιμό τον Derek για να του πιει το αίμα. Ο χορευτής έπεσε νεκρός στο πάτωμα και η διαγωνιζόμενη τον έσυρε μέχρι τα πόδια της επιτροπής προκαλώντας το γέλιο του κοινού.

Πάντως η βραδιά ήταν ιδιαίτερη για τη Μαρία Μενούνος και για άλλον ένα λόγο. Στο κοινό βρίσκονταν δικοί της άνθρωποι, συγκεκριμένα οι γονείς της, που τους έχει αδυναμία και ήθελε τη συγκεκριμένη βραδιά να είναι στο πλευρό της. Οταν μάλιστα άκουσαν τη βαθμολογία της επιτροπής, άρχισαν να φωνάζουν και να χειροκροτούν, υπερήφανοι για την κορούλα τους.


Espressonews.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget