Brad Pitt - Angelina Jolie : Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες του γάμου

Το ότι Brad Pitt και Angelina Jolie αποφάσισαν να παντρευτούν, το γνωρίζαμε. Ο Brad ζήτησε σε γάμο την καλή του, έπειτα από την πίεση των παιδιών τους.

Όπως είναι φυσικό δεν μας αποκάλυψαν το πότε ακριβώς, αλλά ούτε και το που. Το σίγουρο όμως είναι πως έχουν ήδη αρχίσει τις ετοιμασίες, οπότε μπορούμε να μαντέψουμε!

Το ζευγάρι, όπως όλα δείχνουν, θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στην υπερπολυτελή έπαυλη που διαθέτουν στον γαλλικό νότο.

Εκεί, χτίζουν ένα παρεκκλήσι, το οποίο προφανώς θα φιλοξενήσει την τελετή του γάμου τους, η οποία θα είναι πολύ ιδιαίτερη όπως όλα δείχνουν.

Σύμφωνα με τα ξένα tabloids, οι εργάτες δουλεύουν σκληρά προκειμένου το κάτασπρο εκκλησάκι να είναι έτοιμο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, φαίνεται πως το ζευγάρι επισκέφτηκε το μέρος,  προκειμένου να ελέγξει αν προχωράνε καλά οι εργασίες.

Εκτός πάντως από την εκκλησία, οι Brangelina ετοιμάζουν και μια μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων στην πανάκριβη έπαυλη τους, προφανώς για να υποδεχτούν τους επώνυμους καλεσμένους τους.

Αν κρίνουμε πάντως από τις ετοιμασίες, θα το «κάψουν» στο γάμο τους οι Brangelina!

Άργησαν να το κάνουν, αλλά τώρα που το πήραν απόφαση… θα το χαρούν!


Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget