Μπεκατώρου: "Με θεωρούσαν πιο καλτ φιγούρα"

Συνάντηση κορυφής σήμερα στο πλατό της Ελένης, αφού οι δύο ξανθιές με τη πιο μακροχρόνια παρουσία στην πρωινή ζώνη, και οι οποίες φέτος εντελώς συμπτωματικά μεταφέρθηκαν στη μεσημεριανή ζώνη, κάθισαν  στον ίδιο καναπέ.

Μαρία Μπεκατώρου και Ελένη Μενεγάκη κάθισαν αντικριστά και με τα χίλια ζόρια κατάφεραν τελικά να… συνεννοηθούν και να πάρει η δεύτερη συνέντευξη από την πρώτη.

«Την πρώτη φορά που μου μίλησαν στο δρόμο βλέπω δύο παιδιά που με θαύμαζαν από μακριά. Πλησιάζω λοιπόν και μου λένε: “Ρε Πεγκάρα είσαι μεγάλο αστέρι”. Λέω… “παιδιά με έχετε μπερδέψει” και με ρωτούν: “δεν είσαι η Πέγκυ Ζίνα;”», είπε γελώντας η Μαρία Μπεκατώρου για την πρώτη φορά που κάποιος θέλησε να της μιλήσει στο δρόμο, ενώ πρόσθεσε ότι γνωστή άρχισε να γίνεται από το 2007, όταν σε διάφορες σατιρικές εκπομπές παίζονταν αποσπάσματα από την εκπομπή της.

Μάλιστα παραδέχεται ότι κάποιοι δεν την έβλεπαν και με μεγάλη σοβαρότητα.

«Κάποιοι είχαν μια άλλη άποψη για μένα. Με θεωρούσαν πιο καλτ φιγούρα. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι με έπαιζαν πιο πολύ χιουμοριστικές εκπομπές και ίσως με τις προσωπικότητες που φιλοξενώ στην εκπομπή μου. Νομίζω ότι μέσα από το MEGA κατάφερα να πείσω κάποιους ότι δεν είμαι μόνο αυτό και μπορώ να κάνω και κάτι ακόμα», είπε η Μαρία, η οποία τόνισε ότι δεν την είχε στεναχωρήσει που την αντιμετώπιζαν έτσι.

Ίσα, ίσα, τώρα το χαίρεται ακόμα πιο πολύ που έχει πάρει τόσο καλές κριτικές για την εμφάνισή της στο Junior Master Chef.

Η Μαρία αποκάλυψε ότι για εκείνη το χιούμορ και η χαρά στη ζωή είναι το νούμερο ένα για εκείνη και τόνισε ότι με το σύζυγό της γελάνε πάρα πολύ. Μάλιστα η ζωή της δεν έχει αλλάξει και πάρα πολύ μετά τη δημοσιότητα, πέρα από το γεγονός ότι κάποιοι ενδιαφέρονται να βγάλουν κάποιες φωτογραφίες από κάποια έξοδό τους.

Η παρουσιάστρια είπε επίσης ότι έγινε γνωστή μέσα από το Just the two of us, αλλά παραδέχθηκε ότι δεν τα κατάφερνε και τόσο καλά, ενώ εξομολογήθηκε στην Ελένη ότι η οικογένειά της και οι φίλοι της, απορούσαν που έμεινε μέχρι τέλος στο παιχνίδι.

Πάντως η Ελένη της είπε ότι μέσα από το Junior Master Chef ξανασυστήνεται με το τηλεοπτικό κοινό και δεν παρέλειψε να της κάνει και τα κομπλιμέντα της για το χαριτωμένο και τσαχπινικό χαρακτήρα της.

Μάλιστα με αφορμή τη Μαρία, η Ελένη έδειξε ότι δεν ξεχνά ούτε εκείνη από πού ξεκίνησε, λέγοντάς της ότι κι εκείνη στα πρώτα της βήματα έμενε κοντά στις Τζιτζιφιές και ότι τότε ήθελε να κάνει μια εκπομπή με παιδιά, αλλά κανείς δεν ενδιαφερόταν.
Star.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget