Οργασμός: Πώς να φτάσετε σε οργασμό ταυτόχρονα με τον σύντροφό σας

Η απομάκρυνση οποιασδήποτε πίεσης από εσάς ή τον σύντροφό σας, η απόλαυση της στιγμής και η εστίαση στα σεξουαλικά σας hot spot, είναι όλα τρόποι για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να βιώνετε ταυτόχρονους οργασμούς. Και ενώ δεν χρειάζεται απαραιτήτως να κάνετε σεξ, για να φτάσετε σε οργασμό ταυτόχρονα, έχουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν, αν θέλετε να ακολουθήσετε αυτόν τον δρόμο.

Μην εστιάζετε στον ταυτόχρονο οργασμό

Απομακρύνετε την πίεση από πάνω σας, για να πετύχετε την κορύφωση ταυτόχρονα. Όσο περισσότερο εστιάζετε σε αυτό, τόσο περισσότερο είναι πιθανό να αισθάνεστε ότι η σεξουαλική σας επαφή έχει αποτύχει, αν δεν συμβεί. Να θυμάστε ότι η γεμάτη σεξουαλική εμπειρία, ελάχιστη σχέση έχει με τους ταυτόχρονους οργασμούς. Εστιάστε αντ’ αυτού στο να ζείτε τη στιγμή και να απολαμβάνετε αυτή τη στιγμή οικειότητας με τον σύντροφό σας. Σκεφτείτε να έχετε έναν ταυτόχρονο οργασμό ως μπόνους, όχι ως τελικό στόχο του σεξ.
Μάθετε τι κάνει τον σύντροφό σας να νιώθει καλά

Το να έχετε έναν ταυτόχρονο οργασμό αφορά τόσο την εμπειρία του συντρόφου σας, όσο και τη δική σας. Αφιερώστε χρόνο για να μάθετε τι διεγείρει τον σύντροφό σας και τι του αρέσει. Αυτό μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μειώσετε την πίεση, για να φτάσετε στην κορύφωση. Μπορεί να διαπιστώσετε, ότι το να εστιάσετε στον σύντροφό σας είναι τόσο σημαντικό για εσάς όσο και για εκείνον, βοηθώντας σας να αποκτήσετε οργασμό ταυτόχρονα.
Συγχρονιστείτε με τον σύντροφό σας

Καθώς συντονίζεστε με τις ανάγκες του συντρόφου σας, θα διαπιστώσετε ότι αρχίζετε με φυσικό τρόπο να συγχρονίζεστε μαζί του. Αλλά αν διαπιστώσετε ότι πλησιάζετε πολύ κοντά σε οργασμό και ο σύντροφός σας δεν βρίσκεται ακόμα κοντά, επιβραδύνετε τον εαυτό σας. Αυτό είναι πραγματικά πιο εύκολο να γίνει, από το να επιταχύνεις έναν οργασμό. Στο μεταξύ, ακούστε την αναπνοή του συντρόφου σας, η οποία μπορεί να είναι σημάδι της σεξουαλικής του διέγερσης. Το να είστε συγχρονισμένοι μπορεί να σας φέρει και τους δύο πιο κοντά στον οργασμό ταυτόχρονα.



Χρησιμοποιήστε λιπαντικό

Η λίπανση μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική διέγερση των γυναικών και να τις βοηθήσει να αποκτήσουν γρηγορότερα οργασμό. Η χρήση λιπαντικού μπορεί μερικές φορές να επιταχύνει τη φυσική λίπανση, καθώς καθιστά τη διέγερση πιο ευχάριστη, ενώ ελαχιστοποιεί τυχόν ξηρότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό, για να εστιάσετε αποκλειστικά στην κλειτορίδα. Το λιπαντικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί πριν από τη σεξουαλική επαφή, για να τονώσει τις γυναίκες μέσα (χρησιμοποιώντας δάχτυλα ή δονητή) και έξω στην κλειτορίδα, κάνοντας τον οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ ακόμα πιο εύκολο.
Εστιάστε στην κλειτορίδα

Η κλειτορίδα είναι το μόνο όργανο στο σώμα των γυναικών που υπάρχει αποκλειστικά για ευχαρίστηση. Γνωρίζοντας αυτό, είναι λογικό να εστιάσετε σε αυτό, για να πετύχετε ταυτόχρονους οργασμούς. Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα η κλειτορίδα και όχι το σημείο μέσα στον κόλπο, είναι το σημείο G της γυναίκας. Είναι επίσης πιο ευαίσθητο στους κραδασμούς από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Έτσι, είτε πρόκειται για δονητή, γλώσσα ή δάχτυλα, η εστίαση στην κλειτορίδα θα μπορούσε να είναι το κλειδί για τον οργασμό.

Εάν συχνά χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να έρθετε σε οργασμό, βάλτε τον να επικεντρωθεί στο να σας διεγείρει, είτε από το στόμα είτε με το χέρι, για 10 έως 15 λεπτά, πριν ξεκινήσετε τη δράση.Το να επιτύχετε οργασμό μαζί μπορεί να είναι μια πολύ ικανοποιητική εμπειρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο για μια ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία. Σκεφτείτε το ως ένα ωραίο πλεονέκτημα και όχι ως το απόγειο, που καθορίζει την επιτυχία. Όσο περισσότερο το εξασκείτε, τόσο πιο πιθανό είναι ο ταυτόχρονος οργασμός να γίνει μια από τις πολλές σεξουαλικές εμπειρίες, που απολαμβάνετε εσείς και ο σύντροφός σας. 


 
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget