Hannah Davis: Με μαγιό και ερωτισμό στο Maxim-um

Είχε να βρεθεί σε εξώφυλλο αντρικού περιοδικού πολύ καιρό. Τελευταία φορά ήταν ένα χρόνο πριν στο εξώφυλλο του Sports Illustrated και είχε κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της. Αυτή τη φορά η Hanna Davis καταλαμβάνει το εξώφυλλο και τις μέσα σελίδες του περιοδικού Maxim και το κάνει με τον τρόπο που η ίδια έχει μάθει και έχει καταρτιστεί από τη φύση να το κάνει.

Η Hanna Davis δεν είναι μια απλή γυναίκα. Τα μάτια είναι η μεγαλύτερη πηγή ερωτισμού και χαλιναγώγησης για τον ανδρικό πληθυσμό. Ακόμα κι αν το σώμα της ήταν μέτριο, το βλέμμα της θα ήταν αρκετό για να σου γεννήσει άλλες εικόνες και σκέψεις. Και η πόζα που έχει πάρει στο εξώφυλλο του Maxim είναι από αυτές που σου βάζουν λουρί και δεν σε αφήνουν να πας παραπέρα.

Η Hannah Davis φοράει το χρυσαφένιο μαγιό που είναι το στοιχείο της, και βρεγμένη από την κορφή ως τα νύχια, με το μαλλί πιασμένο και τα χέρια διπλωμένα στο στήθος για να του δίνουν ένα περαιτέρω πουσάρισμα, κοιτάζει το φακό τόσο σαγηνευτικά που αυτοδιαθέτεις το κεφάλι σου στην γκιλοτίνα της. Και είναι κι από τα κορίτσια που αναζητά τον άντρα που θα την εμπνεύσει για οικογένεια, όχι αυτόν που θα την γεμίσει με χρυσαφικά.


31BEC22B00000578-3471922-image-a-115_1456868642383



πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget