Μαρία Μενούνος: Ο γάμος το παιδί και οι πειρασμοί...

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της Μαρίας Μενούνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, ετοιμαστείτε να «ραφτείτε»!

Η Ελληνίδα που κάνει καριέρα παρουσιάστριας στην Αμερική, ετοιμάζεται για γάμο και δηλώνει πανέτοιμη για την απόκτηση ενός παιδιού.

Μετά από 18 χρόνια σχέσης με τον αγαπημένο της Kev, ετοιμάζονται να επισφραγίσουν το δεσμό τους με τα ιερά δεσμά του γάμου και μάλιστα γάμου α λα ελληνικά.

- Στην προηγούμενη συνέντευξη σου στο ελληνικό People μας είχες πει o Keven ήταν το πρώτο αγόρι στη ζωή σου;

«Ο Keven είναι ίσως ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη σιγουριά που έχω γνωρίσει. Δεν ζηλεύει ποτέ και ξέρει πως μπορεί να με εμπιστευτεί. Επίσης, ο Kev κι εγώ προχωρήσαμε μαζί. Είμαστε και καλύτεροι φίλοι. Στο τέλος της ημέρας το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο.»

-Πέρσι υπήρξαν φήμες πως ήσουν έγκυος, μετά από μια εμφάνιση σου με φόρεμα που είχε ένα μεγάλο φιόγκο στο ύψος της κοιλιάς. Τότε εξήγησες πως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Όμως, μετά από δεκαοκτώ χρόνια ευτυχισμένης σχέσης, νιώθεις πλέον έτοιμη να γίνεις μητέρα;

«Παραδέχομαι πως είμαι έτοιμη. Και ο Kev κι εγώ νιώθουμε έτοιμοι για αυτό.»

- Η οικογένεια σου είναι λίγο Γάμος Αλά Ελληνικά, Ποιες είναι οι πιο χαρακτηριστικές «ελληνικές συνήθειες» των γονιών σου;

«Μμμ, έχουν σχεδόν όλες τις ελληνικές συνήθειες. Αυτή η ταινία ήταν τόσο εύστοχη. Είμαι ενθουσιασμένη που θα έχει και sequel!»

-Ονειρεύεσαι ένα γάμο με ελληνικό χαρακτήρα;

«Θα είναι σίγουρα ελληνικός. Πόσο μεγάλος είναι μια άλλη ερώτηση!»





πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget