Η Chantel Zales δεν κάνει εκπτώσεις στα προσόντα της



Στη σημερινή εποχή ζούμε τον ορισμό του Όλα Ή Τίποτα. Αν δεν έχουμε τα πάντα τρελαινόμαστε, αν δεν γίνεται αυτό που επιθυμούμε άμεσα, τότε μας πιάνει κατάθλιψη ή δημιουργούμε σαματά. Δεν υπάρχει η υπομονή να το αποκτήσουμε σιγά σιγά ώστε να έχει μεγαλύτερη αξία η κατάκτηση. Δεν συμβαίνει όμως με όλα έτσι. Υπάρχουν μερικές γυναίκες που μένουν παραδοσιακές, μένουν ρομαντικές και σε οδηγούν σε μια σταδιακή κατάκτηση. Η Chantel Zales είναι μία τέτοια γυναίκα.

Όσο και να ψάξετε δεν πρόκειται να βρείτε μια γυμνή φωτογράφιση της, όσο και να προσπαθήσετε δεν θα βρείτε πάνω από ελάχιστες φωτογραφίες της με στρινγκ και τα οπίσθια της στην πλήρη τους μορφή. Εκεί που κάνει παιχνίδι η Chantel Zales είναι στο στήθος της, αλλά κι εκεί μη νομίζετε ότι θα δείτε το Όλα ή το Τίποτα. Θα δείτε αυτό που χρειάζεται ώστε να αντέξετε και να προσαρμοστείτε σταδιακά, αλλά και να εκτιμάτε αυτό που προσφέρει.

Ένα γυμνό στήθος είναι πάντα με τον ίδιο τρόπο γυμνό. Ένα στήθος όμως που καλύπτεται, αλλά ταυτόχρονα ξεχειλίζει έχει πολλούς τρόπους για να το δεις. Και η Chantel μπορεί να κάνει εκπτώσεις ως προς το τι δείχνει, αλλά δεν κάνει εκπτώσεις ως προς το περιεχόμενο και την ποιότητα.








πηγη


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget