Το αυτοκίνητο που ίσως δεν θυμάσαι, αλλά δεν πρόκειται να ξεχάσεις

Επίσημα, η Alpine αναμένεται να φέρει στον κόσμο το νέο της κουπέ στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Προς το παρόν, πάντως, μας αποκαλύπτει τη μορφή που θα έχει ο αντίπαλος της Porsche Cayman. Ή τουλάχιστον, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του. Τα αποκαλυπτήρια του Vision Concept τα πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο CEO της γαλλικής εταιρείας, Carlos Ghosn, στα πλαίσια μιας λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, διόλου τυχαία, στο Μόντε Κάρλο -εκεί, δηλαδή, όπου η Alpine έχει κερδίσει ουκ ολίγες αγωνιστικές δάφνες. Το όλο εγχείρημα δείχνει να είναι εξαιρετικά μελετημένο, με τους Γάλλους να επιθυμούν την πλήρη αναβίωση του ονόματος Alpine μέσα από την παρουσίαση μιας πλήρους «παλέτας» μοντέλων, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και ένα SUV!
Μεταξύ άλλων, το όλο project αναμένεται, σύμφωνα με το σχεδιασμό της Renault, να φέρουν εις πέρας ο Michael van der Sande, ο οποίος έχει οριστεί ως το αφεντικό της «νέας» Alpine, ο Bernard Ollivier, που έχει θητεύσει σε καίρια πόστα στη Renault Sport, ο Antony Villain, ο οποίος ηγείται του σχεδιαστικού τμήματος της μάρκας, καθώς και ο Arnaud Delebecque, που προέρχεται από το χώρο των αγώνων.
Σχεδιαστικά, το Vision Concept αντικατοπτρίζει το 80% όλων όσων θα δούμε στο μοντέλο παραγωγής, το οποίο πρόκειται να αποκαλυφθεί πριν το πέρας της τρέχουσας χρονιάς. Οι επίσημες πωλήσεις του, δε, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2017, όπως χαρακτηριστικά διαβεβαιώνουν σήμερα οι άνθρωποι της Renault...





Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget