Ποια αποκαλεί την Αραβανή «κουτσό άλογο»;

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον ΣΚΑΪ ως διευθύντρια προγράμματος και είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στην Ευαγγελία Αραβανή.

Βρίσκεται στην τηλεόραση αρκετά χρόνια και γνωρίζει καλά το κλειδί της επιτυχίας.
«Με ρωτούν πολλοί αν ο ΣΚΑΙ κάνει στροφή στην ψυχαγωγία. Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά, όπως είπαμε και στην παρουσίαση .του προγράμματος του σταθμού, θα υπάρχουν δύο καινούρια projects. Το ένα είναι το Χ-factor και το άλλο το ντοκιμαντέρ που κάνουμε σε σύνεργα σία με το Ίδρυμα Λάτση, που αφορά τη μεσογειακή διατροφή από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, το οποίο θα βγει τον Νοέμβριο του 2016. Δεν κάνουμε καμία στροφή. Απλά αποφασίσαμε δύο φορές τον χρόνο να παρουσιάζουμε δύο μεγάλα projects. Ο λόγος που επιλέξαμε το Χ-factor είναι επειδή διαπιστώσαμε ότι διεθνώς πηγαίνει καλύτερα από τα αντίστοιχα talent show. Διότι παρόλο που διανύει τη δωδέκατη σεζόν του στην Αγγλία, έχει ανανεωθεί πολύ, έχει φύγει από την κιτρινίλα που είχε στο παρελθόν και επιδιώκει με πολύ σεβασμό να πραγματοποιήσει το όνειρο της Σταχτοπούτας και να ανακαλύψει τον επόμενο ποπ σταρ. Δική μας επιδίωξη είναι ο πρώτος νικητής του X-factor, να μη μείνει μόνο στην Ελλάδα, αλλά να κατάκτησε και όλη την Ευρώπη» εξήγησε στο Οκ η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και συνέχισε για την κριτική επιτροπή: «Σε συνεργασία με τον Γιώργο Λεβέντη και τη Freemantle, την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του παιχνιδιού, κρατήσαμε τον Γιώργο Θεοφάνους από την παλιά επιτροπή, γιατί θεωρούμε ότι το αγαπάει, είναι μέσα σε αυτό. Τα τελευταία χρόνια έχει φύγει από τη νοοτροπία «τσακώνομαι με τους γύρω μου για να δώσω τηλεθέαση» κι έχει πάει στον ρόλο του καθοδηγητή. Ειλικρινά τον θαύμασα στο Music School και αντιπροσώπευα απόλυ¬τα αυτό το καινούριο που θέλουμε να δώσουμε στο X-factor, όπου οι κριτές έχουν πια τον ρόλο του δασκάλου και του μέντορα. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέξαμε τον Θοδωρή Μαρανπνη που, εκτός από τραγουδιστής, είναι και δημιουργός, την Πέγκυ Ζήνα που έχει μεγάλη θητεία στον χώρο του πενταγράμμου και την Τάμτα που ήταν δύο φορές στην κριτική επιτροπή του X-factor στη Γεωργία και έχει διαγράψει και αυτή τη δική της διαδρομή»

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν για χρόνια σε κόντρα. Πώς θα συνυπάρξουν;
«Μια χαρά θα συνυπάρξουν. Αρκεί να σου πω πως όταν μιλούσα με την Πέγκυ Ζήνα, μου είπε: «Αν θέλεις να με κλείσεις, θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι στην επιτροπή θα είναι και υ Θεοφάνους», ενώ εκείνος μου έχει ζητήσει να καθίσουν δίπλα δίπλα»

Γιατί επέλεξες την Ευαγγελία Αραβανή για το κομμάτι του backstage;

Η Ευαγγελία είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχει κάνει επιτυχία εδώ και χρόνια. Εκτός του ότι είναι πανέμορφη, είναι πολύ έξυπνη. Το ότι δεν κατάφερε μέχρι τώρα να κερδίσει αυτό που της αξίζει, είναι μάλλον γιατί δεν αξιοποίησε σωστά τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Αυτός είναι κι ο λόγος που τη φωνάζω «κουτσό άλογο». Θεωρώ ότι η Ευαγγελία έχει τη δυνατότητα να κάνει πολλά πράγματα στην παρουσίαση, για αυτό της έδωσε τον δύσκολο ρόλο του backstage. Την έριξα στα βαθιά γιατί πιστεύω ότι μόνο έτσι θα κατάφερα να δείξει π μπορεί να κάνει. Κάνοντας μικρά πράγματα από εδώ κι από εκεί, δεν θα μπορέσει να επιβιώσει σε αυτόν ιόν δύσκολο χώρο»








Πηγή





Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget