Πώς θα κάνεις λίγο περισσότερο σεξ από αύριο

Υπάρχει τρόπος για να κάνεις καλύτερες τις επαφές σου με τις γυναίκες. Όπου καλύτερες, πιο αποδοτικές, ειδικά στον τομέα του σεξ. Εννοείται ότι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συνταγή επιτυχίας, ούτε κάποιος αλάνθαστος μπούσουλας που θα οδηγεί τα θηλυκά γραμμή στο κρεβάτι σου. Υπάρχουν, όμως, κάποιες κινήσεις που μπορείς να τις κάνεις προκειμένου να αυξηθεί η κίνηση στη σεξουαλική σου ζωή.

Μην επιμένεις στα ραντεβού που δεν τραβάνε

Σπαταλάς χρόνο και φαιά ουσία. Αν κάτι σε «χαλάει» στις συζητήσεις σας και δεν αισθάνεσαι ότι υπάρχει επαφή ανάμεσα σας, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να κουράζεις την κατάσταση. Τα περισσότερα υποψήφια ζευγάρια κάνουν συχνά το λάθος να επιμένουν μέχρι να βρουν ένα κοινό παρανομαστή. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι κάποιες φορές ο παρονομαστής αυτός απλά δεν υπάρχει. Και όσο πιο γρήγορα το διαπιστώσεις, τόσο πιο εύκολα και ανώδυνα θα προχωρήσεις στο επόμενο ραντεβού. Το τελευταίο που θέλεις είναι η επικοινωνία σας να θυμίζει τις βαρετές συνεντεύξεις εργασίας. Μην το κουράζεις. Πάμε παρακάτω.

Μη μιλάς συνεχώς για τον εαυτό σου

Ένα συχνό λάθος που κάνουν οι άντρες στα ραντεβού τους και που ποτέ δεν αφήνει θετικές εντυπώσεις. Το να μοιράζεσαι από την αρχή σημαντικές και ασήμαντες πληροφορίες για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα σου, δεν είναι σωστή στρατηγική. Μην τα δίνεις όλα στο πιάτο. Στο κάτω - κάτω, δεν περνάς από ανάκριση. Άσε που στις γυναίκες αρέσει το μυστήριο...Προσπάθησε, λοιπόν, να ακούς περισσότερο και να μιλάς λιγότερο. Αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες πάντα εκτιμούν και ενίοτε, το ανταμείβουν.

Πόνταρε στο πρωινό

Και δεν εννοούμε το διατροφικό πρωινό. Όσοι βρίσκονται ήδη σε σχέση, αξίζει να μάθουν το παρακάτω: το ενδιαφέρον που θα της δείξεις από την ώρα που θ' ανοίξεις τα μάτια σου, παίζει μέγιστο ρόλο στο πόσο σεξουαλικά σε βλέπει. Ένα πρωινό μήνυμα τη στιγμή που θα ξυπνήσεις, είναι το κατάλληλο προκαταρκτικό για να πάει καλά η μέρα. Όχι μόνο ανεβάζει την ψυχολογία της στα ύψη, αλλά βοηθάει και στην οποιαδήποτε συνεύρεση σας τις βραδινές ώρες. Με λίγα λόγια...χαμογέλα ρε, τσάμπα είναι.

Φρόντισε να είσαι συναρπαστικός

Κάτι που θα έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, είναι πως οι γυναίκες δεν συμπαθούν τους άντρες που βαριούνται. Είναι άλλο να αγαπάς την θαλπωρή του σπιτιού σου και άλλο να βαριέσαι να κάνεις το οτιδήποτε. Μάθε μια καινούργια γλώσσα, βρες ένα νέο χόμπι ή κάνε κάτι άλλο δημιουργικό. Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες με ενδιαφέροντα όχι εκείνοι που ξημεροβραδιάζονται πάνω από το Playstation - όσο και αν αγαπάμε το PS έτσι;

Σταμάτα να σκέφτεσαι το σεξ μαζί της

Δεν είναι κακό. Απεναντίας είναι φυσιολογικό. Προσπάθησε, όμως, να μην της το δείχνεις τόσο απροκάλυπτα. Ναι, το ξέρει πως το σκέφτεσαι και η αλήθεια είναι πως, αν της αρέσεις, δεν την πειράζει καθόλου. Όταν, όμως, δείχνεις πως είσαι κολλημένος μόνο σε αυτό και δεν σε νοιάζει καθόλου να την γνωρίσεις σαν άτομο, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την κάνεις να νιώσει γυναίκα «μίας χρήσης». Χαλαρά λοιπόν. Τα καλύτερα πράγματα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις. Όχι όταν τα τσιγκλάς όλη την ώρα.

Μην σταματάς να την κάνεις να νιώθει ξεχωριστή

Είναι το άλφα και το ωμέγα σε κάθε σχέση σου με γυναίκα. Άπαξ και μία γυναίκα αντιληφθεί ότι το ενδιαφέρον σου για εκείνη δεν υπάρχει πια, την έχασες. Και το ενδιαφέρον δεν προέρχεται από φανταχτερά δώρα και πανάκριβα ταξίδια. Αυτά μπορεί να ισχύουν για τις γυναίκες που βλέπεις στα περιοδικά. Οι γυναίκες για σχέση, που αξίζει να επενδύσεις σε αυτές, θέλουν να βλέπουν το πραγματικό ενδιαφέρον σου. Θέλουν όλα εκείνα τα μικροπράγματα που θα τις πείθουν καθημερινά ότι κάνουν καλά που είναι κοντά σου και που αντιλαμβάνονται πόσο ξεχωριστός είσαι. Όταν προσφέρεις λύσεις για όσα τις απασχολούν. Όταν αλλάζεις το πρόγραμμα σου για εκείνες. Όταν κάνεις όλα εκείνα που οι άλλοι αδυνατούν να κάνουν. Αν είσαι από αυτούς, είσαι ήδη στους κερδισμένους.




Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget