Πάνος Μουζουράκης & Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τραγουδούν «Πόσες Φορές»

Το «Πόσες Φορές», ένα νέο τραγούδι από τη συναυλία που έδωσε ο Πάνος Μουζουράκης στον Κήπο του Μεγάρου, κυκλοφορεί σε ζωντανή εκτέλεση.

Ο Πάνος Μουζουράκης επισκέφθηκε τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στα τέλη του προηγούμενου Σεπτεμβρίου για να προσφέρει άπλετο… «Πάνο Στο Γκαζόν».

Η ζωντανή ηχογράφησης της θεσπέσιας συναυλίας κυκλοφορεί το επόμενο διάστημα σε ένα φαντασμαγορικό και πρωτίστως καταιγιστικό live album.

Εκείνο το βράδυ ο Πάνος Μουζουράκης δεν ήταν μόνος. Συμπαραστάθηκαν και παρατάχθηκαν αγαπημένοι ερμηνευτές όπως οι Παντελής Αμπαζής, Φοίβος Δεληβοριάς, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Παπαδόπουλος, Μαρίζα Ρίζου, Διονύσης Σαββόπουλος και Μανώλης Φάμελλος, οι οποίοι έβαλαν το προσωπικό τους «λιθαράκι» για να διατηρήσουν αμείωτη την έξαρση.

Η συναυλία έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Το καλοκαιρινό – ακόμη τότε – και συνάμα αισθητά δροσερό κλίμα συνεισέφερε στην ανάλογη διάθεση. Εκτός από το «Στο Βάθος Κήπος» που είχε δημιουργηθεί ειδικά για την περίσταση, ακούστηκε και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. Το «Πόσες Φορές».

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ερμηνεύουν από κοινό το βαθιά ερωτικό «Πόσες Φορές» δωρίζοντας μία ηλεκτρισμένη και ανατριχιαστική ερμηνεία πάνω στην ανιδιοτέλεια και τη θυσία των γραμμών του.

Η μουσική και οι στίχοι είναι δημιούργημα του Σταμάτη Μορφονιού.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.






Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget