3 αθλήτριες, 0 ρούχα, 2 κιλά μπογιά, 3 υπέροχα videos

Τα videos σαν κι αυτά που ακολουθούν είναι από τους κύριους λόγους για τους οποίους αγαπάμε το Sports Illustrated Swimsuit. Γιατί, σύμφωνοι, είναι ωραίο να βλέπεις τα ομορφότερα μοντέλα του κόσμου με τα μπικίνι τους, αλλά και οι διάσημες αθλήτριες δεν πάνε πίσω. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με μία σκιέρ, μία τενίστρια και μία μαχήτρια του ΜΜΑ, οι οποίες ποζάρουν μόνο με body paint, κάνοντας το φετινό τεύχος μοναδικό.

Ronda Rousey

Την αγάπησες από την πρώτη στιγμή που την είδες να τσακίζει τα κόκαλα των αντιπάλων της στο ρινγκ. Και παρότι στην τελευταία της μάχη δεν ήταν τυχερή, δεν παύουμε να της έχουμε αδυναμία. Ειδικά μετά από αυτή την εμφάνιση.



Caroline Wozniacki

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του τένις. Ο γκόλφερ Rory McIlroy, που προοριζόταν για σύζυγός της, διέλυσε τον αρραβώνα τους με SMS. Μετά από αυτό το ωιδεο, μάλλον θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Ή καλύτερα στο χόρτο.




Lindsey Vonn

Μετράει 76 νίκες σε καταβάσεις, έχοντας μία μεγάλη συλλογή από μετάλλια - με σημαντικότερο το χρυσό των Χειμερινών Ολυμπιακών στο Βανκούβερ το 2010. Και μια πρωταθλήτρια ξέρει και να φωτογραφίζεται σαν πρωταθλήτρια. Και άσε τον Tiger Woods να τρώει τα μπαστούνια του από τις τύψεις που την απάτησε.








Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget