Μαρί Σαντάλ Μίλερ: «Απέχουμε πολύ από τον τίτλο των τέλειων γονιών»

Η Μαρί Σαντάλ Μίλερ, σύζυγος εδώ και 20 χρόνια του πρίγκιπα Παύλου, μεγαλύτερου γιου του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στο Λονδίνο στο περιοδικό Hello! Και μίλησε για την οικογένεια της, τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τη ζωή της με τον Παύλο.



11

Τι σας ενέπνευσε να δημιουργήσετε μια σειρά ρούχων για παιδιά;

Όταν ήμουν έγκυος στο τρίτο μου παιδί, συνειδητοποίησα ότι για να ντύνω τα παιδιά μου θα έπρεπε να επισκέπτομαι πολλά μαγαζιά, για να καλύπτω όλες τις ανάγκες τους: ρούχα για πιο καλές περιστάσεις, καθημερινά, αλλά και μωρουδιακά για το νεότερο. Όταν γεννήθηκε ο Αχιλλέας, το χρώμα των μαλλιών του ήταν τόσο ξανθό, σχεδόν ασημί, και έμοιαζε με άγγελο! Έτσι, μου ήρθε μια ιδέα για ένα βελούδινο ρούχο, που στο πίσω μέρος θα είχε ένα μικρό ζευγάρι φτερά. Προσέλαβα έναν στιλίστα και άρχισα να δουλεύω μαζί του την ιδέα. Σιγά σιγά, άρχισα να σκέφτομαι και να δημιουργώ όλα τα κομμάτια που θα μπορούσε να διαθέτει μια παιδική γκαρνταρόμπα.

2

Ως μητέρα πέντε παιδιών, ποιο θεωρείται ότι είναι το μυστικό για μια αρμονική οικογενειακή ζωή;

Το σημαντικότερο και αυτό που πραγματικά λειτουργεί είναι να δημιουργήσεις ένα ειρηνικό και ήσυχο περιβάλλον. Τα παιδιά, μικρά ή μεγάλα, ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα στα πράγματα όταν περιβάλλονται από θετική ενέργεια. Εάν, ως γονιός, είσαι νευρικός και επιδιώκεις καβγάδες, τα παιδιά θα σε μιμηθούν. Προσωπικά, απέχουμε πολύ από τον τίτλο των «τέλειων» γονιών, αλλά τόσο ο Παύλος όσο κι εγώ είμαστε πολύ ήρεμοι άνθρωποι και προσπαθούμε να διατηρούμε τα μικρά πράγματα που κρατάνε δεμένη μια οικογένεια, όπως το πρωινό ή το δείπνο, ζωντανά.

3

Γιορτάζετε την 20η επέτειο του γάμου σας τον Ιούλιο. Ποιο είναι το κλειδί για έναν επιτυχημένο γάμο;

Η επιλογή ενός καλούς συντρόφους. Είναι τόσο απλό. Στάθηκα πολύ τυχερή που γνώρισα τον Παύλο. Είναι καταπληκτικός πατέρας, πολύ καλός φίλος και απόλυτα υποστηρικτικός σε ό,τι κι αν κάνω. Επιπλέον, έχουμε μια σπουδαία επικοινωνία μεταξύ μας και συζητάμε κάθε τι που μας απασχολεί.

4

Τι σημαίνει η Ελλάδα για τα παιδιά σας;

Ξέρουν ότι είναι κατά το ήμισυ έλληνες και επισκέπτονται τη χώρα τουλάχιστον τέσσερις φορές το χρόνο. Ο Παύλος ταξιδεύει στην Ελλάδα πιο συχνά, και αυτός ήταν και ένας από τους κυριότερους λόγους που μετακομίσαμε από την Αμερική στο Λονδίνο, το 2003. Φυσικά εκεί μένουν και τα πεθερικά μου, βασιλιάς Κωνσταντίνος και βασίλισσα Άννα Μαρία. Ο σύζυγος μου έχει ένα πολύ ισχυρό δέσιμο με ην οικογένεια του και την ιστορία της χώρας του, στοιχεία που τα έχει μεταφέρει και στα παιδιά μας. Έχουν την αίσθηση ότι ένα μέρος τους ανήκει στον σημαντικό αυτό πολιτισμό. Περισσότερο από όλους δε, ο Κωνσταντίνος. Διαβάζει Αρχαία Ελληνικά και είναι εξαιρετικός γνώστης της ελληνικης μυθολογίας.

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget