Τα 5 πράγματα που ΔΕΝ φανταζόσουν ότι ισχύουν για τις απιστίες των αντρών!

Φταίμε εμείς όταν μας απατάει ο σύντροφός μας; Φταίει η πολυγαμική φύση του άντρα; Ή απλώς φταίει ο δικός μας, που τα θέλει όλα δικά του ή για να το πούμε πιο σωστά δεν ξέρει τι θέλει;

Άγνωστο. Μπορεί να ισχύουν όλα τα παραπάνω και τίποτα απ” ολ” αυτά. Το σίγουρο είναι πως η απιστία είναι ένας πλανήτης που δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι γνωρίζουμε εξ” ολοκλήρου. 

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν ξέρουμε, παρανοήσεις, ενδείξεις άγνοιας, παγίδες στις οποίες όλες μας λίγο-πολύ πέφτουμε.

Ακολουθούν πέντε πράγματα που μπορεί και να μην γνώριζες για την αντρική απιστία.

Οι άπιστοι άντρες λοιπόν…

…είναι πολύ πιθανό να ακούνε ροκ μουσική. Σύμφωνα με μια έρευνα, το 41% των αντρών που έχουν απατήσει τις συντρόφους τους προτιμούν τη ροκ από οποιοδήποτε άλλο είδος – ίσως επειδή είναι μια μουσική που διαδίδει το ελεύθερο πνεύμα και τον μη συντηρητικό τρόπο ζωής. Την ραπ προτιμάει μόλις το 2%, πράγμα που σημαίνει πως η Kim Kardashian μπορεί να κοιμάται ήρεμη.

…δεν αποκλείεται να είναι ευχαριστημένοι στη σχέση τους. Μπορεί η σύντροφός τους να τους αγαπάει, να τους φροντίζει, να είναι δοτική στο κρεβάτι, να μαγειρεύει τέλεια, να είναι καλή μαμά, να είναι ο πιο γενναιόδωρος και γλυκός άνθρωπος του κόσμου. Η σεξουαλική έλξη δεν εξαρτάται από αυτά. Υπάρχουν φορές που φταίμε κι εμείς όταν μας απατήσει ο άντρας μας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο.

…στην απιστία τους γίνονται βεζούβιοι. Νομίζεις πως η σεξουαλική του απόδοση έχει πέσει μονάχα λόγω κούρασης, άγχους με τη δουλειά και έλλειψης γυμναστικής; Κάτσε από μια γωνιά να τον παρακολουθήσεις την ώρα που σε απατάει: Θα εκπλαγείς με το τι μπορεί να του ξυπνήσει μια νέα παρτενέρ!

…μπορεί να πάνε με άλλη γυναίκα για να σώσουν τη σχέση τους. Ακούγεται γελοίο, ακούγεται «φτηνή δικαιολογία», αλλά ισχύσει. Αρκετοί άντρες πιστεύουν πως με το να πέσουν στο ίδιο κρεβάτι με μια άλλη γυναίκα θα εκτονωθούν, θα σκοτώσουν τα νεύρα τους, θα λάβουν την επιβεβαίωση που τόσο τους έχει λείψει και θα επιστρέψουν τη σχέση τους ανανεωμένοι και έτοιμοι για μια νέα αρχή. (Συνήθως δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω).

…συνήθως θα σε απατήσουν με κάποια που την ξέρουν ήδη. Θα είναι μια συνάδελφος από τη δουλειά, μια φίλη τους ή, ακόμα πιθανότερο, κάποια πρώην. Το να μπει στη διαδικασία να σε απατήσει είναι κάτι που θέλει χρόνο, κάτι που πρέπει να ωριμάσει μέσα του. Δεν μπορεί να συμβεί τόσο εύκολα με την κοπέλα που θα γνωρίσει τυχαία στο μπαρ.

Joytv.gr

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget