Τα μυστικά του τέλειου SEX! Τα 5 πράγματα που θέλει κάθε άντρας!

Ναι, το σεξ και το τι απολαμβάνει κανείς στο κρεβάτι του είναι πολύ προσωπική υπόθεση υπάρχουν όμως και μερικά «αλάνθαστα» μυστικά που είναι… εγγύηση για να τρελάνεις κάθε άντρα.
Μάθε τα 5 μυστικά του σεξ που θα τον ξετρελάνουν:

Χάδια εκεί που δεν το περιμένει:
Έχετε πάει για ποτό ή φαγητό και θέλεις η νύχτα να έχει… συνέχεια; Ένα χάδι αρκεί! Ξάφνιασε τον ακουμπώντας τον στο σημείο που τον ανάβει περισσότερο και πήγαινε μια βόλτα στην τουαλέτα… Υπάρχουν 2 πιθανά σενάρια: 1ον να σε ακολουθήσει στην τουαλέτα ή 2ον μόλις γυρίσεις να έχει ήδη πληρώσει το λογαριασμό και να σε πάει απευθείας σπίτι του.

Η σωστή… προσποίηση:
Και δεν εννοώ στο κρεβάτι, αλλά πριν φτάσετε σε εκείνο το σημείο. Κάλεσε τον σπίτι σου και πες του ότι θα μαγειρέψεις την σπεσιαλιτέ σου και θα δείτε ταινία. Όταν χτυπήσει το κουδούνι, άνοιξε την πόρτα φορώντας μόνο τα απαραίτητα και ξεκίνα να του ξεκουμπώνεις το πουκάμισο. Το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι το ότι δεν μαγείρεψες…

Dirty Talking:
Ένα μήνυμα αρκεί για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός… Την ώρα που βρίσκεστε και οι 2 στο γραφείο στείλε του ένα μήνυμα που θα περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τι θέλεις να σου κάνει, τι έκανες εχθές το βράδυ που ήσουν μόνη σου στο σπίτι ή απλά και χωρίς λέξεις: μια σέξι φωτογραφία σου.

Αιφνιδίασε τον:
Αν έχετε καιρό σχέση και το σεξ έχει γίνει ρουτίνα, αιφνιδίασε τον κάνοντας πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει. Σεξ στο αυτοκίνητο, σεξ στην κουζίνα ή ακόμη και σε δημόσιο χώρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε δει με άλλη ματιά.

Φόρεσε εφαρμοστά ρούχα:
Στο επόμενο ραντεβού ξέχνα τα baggy ρούχα! Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι οι άντρες ερεθίζονται περισσότερο από τις γυναίκες με καμπύλες. Ανάδειξε λοιπόν τη μεσογειακή σιλουέτα σου με μια πένσιλ φούστα ή ένα skinny παντελόνι και τα υπόλοιπα θα τα δεις να συμβαίνουν…

faysbook.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget