Απίστευτοι χαρακτηρισμοί! Μαρία εναντίον Κάτιας: «Ήταν αίσχος! Γουρούνι σε λάσπη, σαύρα σε ασανσέρ»

Πώς σχολίασαν τα κορίτσια του GNTM την ανατρεπτική εξέλιξη του επεισοδίου της Δευτέρας;

Όπως είδαμε, καμία από τις τρεις κοπέλες που βρέθηκαν στις τελευταίες θέσεις, δηλαδή η Κάτια, η Ασημίνα και η Χαρά δεν αποχώρησε, με τα μοντέλα να σχολιάζουν την απόφαση της κριτικής επιτροπής.

Η Κάτια, η μια από τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση, μιλώντας στη Τζώρτζια Γεωργίου και στην κάμερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» δήλωσε σοκαρισμένη που έφτασε στο πλατό με τέτοια φωτογραφία αλλά και το σχόλιο της Βίκυς Καγιά ότι κανονικά θα έπρεπε να αποχωρήσουν και οι τρεις. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Τρέμω και νομίζω ότι αν το "κανονικά" ερχόταν σε 6 δεύτερα και όχι σε 3, θα είχα λιποθυμήσει» δήλωσε.

Με τη σειρά της η Ίλντα δήλωσε πως η Κάτια έπρεπε να είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από το show, ενώ την ίδια άποψη εξέφρασε και η Μαρία, η οποία γνωστή για τις viral δηλώσεις της, παρομοίασε την Κάτια με «γουρούνι στη λάσπη» και «σαύρα σε ασανσέρ»!

Από την άλλη πλευρά, η Ασημίνα δεν έκρυψε για ακόμη μια φορά την αντιπάθειά της για τη Μαρία, σχολιάζοντας πως η έπαρση είναι αυτό που την ενοχλεί σε εκείνη, με τα υπόλοιπα κορίτσια να μιλούν αρνητικά για εκείνη, ειδικά τώρα που έχει κερδίσει το αβαντάζ στην επόμενη δοκιμασία.




Πηγή


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget