Anne Hathaway | Δίνει ένα ισχυρό μήνυμα για όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες

H Anne Hathaway με το τελευταίο της post μοιράστηκε την δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την προσπάθεια της να μείνει έγκυος. 


Σε συνέντευξη της στη Daily Mail μίλησε ανοικτά για τις δύσκολες στιγμές, τις άλλες γυναίκες που της στάθηκαν και την απόφαση της να μιλήσει ανοικτά για το συγκεκριμένο θέμα.






«Πολλές φορές ο κόσμος έχει υπάρξει πολύ σκληρός για τις γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες. Αυτό που μισώ είναι όταν οι άλλοι σε ρωτάνε «Γιατί σου παίρνει τόσο καιρό;Πολλές φορές αντιμετώπισα συμπεριφορές που προσπαθούσαν να κάνουν αυτό που περνούσα να φαίνεται προς τα έξω πολύ πιο εύκολο. Εγώ σκεφτόμουν. «Oκ, έχεις το δικαίωμα να νιώθεις ωραία για αυτό, σε ευχαριστώ, αλλά τα συναισθήματα μου είναι δικά μου και νιώθω απογοητευμένη τώρα και ότι και να πεις τώρα θα συνεχίσω να νιώθω έτσι.»

Όπως περιγράφει η ηθοποιός αυτό που την έκανε να ξεπεράσει τις δυσκολίες όπως είπε, είναι το γεγονός πως άκουσε κι’άλλες παρόμοιες ιστορίες για γυναίκες που αντιμετώπισαν δυσκολίες σαν την δική της. «Ο άντρας μου ήταν εκεί, συνεχώς δίπλα μου, αλλά ήμουν εντυπωσιασμένη από τον αριθμό των γυναικών που είχαν το θάρρος να μοιραστούν όλες αυτές τις ιστορίες μαζί μου. Όταν τους έλεγα αυτό συνέβη σε μένα και μου ράγισε την καρδιά, όλες μου απαντούσαν πως συνέβη και σε αυτές και αυτό που της βοήθησε ήταν το να μην βιαστούν να το ξεπεράσουν. Έδιναν χρόνο στον εαυτό τους για να θεραπευτούν, να καταλάβουν και να μην ρίχνουν ευθύνες στον εαυτό τους.Όταν ανέβασα το post πολλές γυναίκες μου έστειλαν και μου είπαν πως τις έκανα να νιώσουν πολύ ωραία. Οι γυναίκες που έχουν περάσει όλο αυτό συνδέονται σαν αδερφές. Μόνο που αυτή η σύνδεση ήταν κρυφή μέχρι τώρα και δεν θέλω να είναι πια.



Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget