Έλενα Παπαρίζου: Το νέο hit single «Μισή Καρδιά» κυκλοφορεί!

Είναι γεγονός, η Έλενα Παπαρίζου παρουσιάζει επίσημα το νέο της single!

Η Έλενα Παπαρίζου, η εκρηκτική diva της ελληνικής δισκογραφίας, είναι στη διάθεσή μας με ολοκαίνουρια επιτυχία!

Η πρωταγωνιστική συμμετοχή της στο καστ του διάσημου μιούζικαλ «Nine», τη θεατρική μεταφορά του 8 ½ του Φεντερίκο Φελίνι, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και επαναφέρει πλέον τη ρότα της στη μουσική. Ένα χρόνο μετά το «Όταν Άγγελοι Κλαίνε» (το οποίο διατέθηκε διεθνώς ως «Angel») η δημοφιλής τραγουδίστρια προσελκύει το ενδιαφέρον με πνοή ανανέωσης.
Με «Μισή Καρδιά» αποχαιρετά η Έλενα Παπαρίζου τις αγάπες που έχουν κλείσει τον κύκλο τους νομοτελειακά, όπως αρμόζει. Με μία γλυκόπικρη μπαλάντα. Με γλύκα για τις αναμνήσεις και με πίκρα για το αντίο. Παρόλο που οι στίχοι εμβαθύνουν στο αναγκαστικό τέλος, η μουσική αναδεικνύει αντιφατικά την ανάγκη για συνέχεια.

Στο video clip του «Μισή Καρδιά» η Έλενα Παπαρίζου σαγηνεύει το θεατή με τη φλογερή σκηνική παρουσία της. Το τραγούδι μετουσιώθηκε σε εικόνα με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Sherif Francis.

Η σύνθεση φέρει το αποτύπωμα των Chris Mazz και Andy Nicolas. Τους στίχους σφραγίζει ο Andy Nicolas και ο μακροχρόνιος συνεργάτης της Έλενας, Γιάννης Δόξας.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.





Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget